Мъжко палто - как да откриете точното палто за вашата фигура

22.12.2023, 09:30

Нека ви разкажем малко повече за възможностите, за да ви улесним в избора на точното мъжко палто за вас.

   
 
Мъжко палто - как да откриете точното палто за вашата фигура
Източник: olcay ertem from Pixabay

На пазара е налично изключително изобилие от мъжки палта. Ще можете да избирате сред разнообразни кройки и цветове. Така че независимо каква е вашата фигура и кои модели са най-подходящи за нея, със сигурност ще откриете такива. Нека ви разкажем малко повече за възможностите, за да ви улесним в избора на точното мъжко палто за вас.

Право или вталено мъжко палто предпочитате?

Първо основно нещо при избор на мъжко палто е дали то да бъде право или вталено. Налични са доста възможностити и от двата типа, така че за начало можете да започнете от вашите предпочитания. Ако например искате опция, която подчертава талията и горната част на торса, е чудесен вариант да изберете по-късо вталено палто. Може да заложите на такава кройка или пък на опция с колан, която ще ви позволи да носите модела както като много втален, то така и като малко по-прав.

В случай пък, че искате максимално права кройка, опциите също са доста. Тук можете да изберете да акцентирате на допълнителни интересни елементи, като шарка или цвят или пък да допълните с по-различна яка. Например модел с по-отворена яка, който е в сиво, бяло и червено каре. Освен това има и доста възможности във всякаква дължина и с различна дебелина. Така ще можете да изберете според нуждите ви. Друго функционално на широката кройка за палто е, че може да го носите дори и с по-широки дрехи под него.

Какъв тип яка да изберете за вашето мъжко палто?

Като второ основно нещо ще е нужно да подберете и най-подходящата яка за вас. Тя може да е според фигурата ви, ако искате да подчертаете определена част от нея или пък спрямо предпочитанията ви за топлина и защита. Например, ако обичате да ви е максимално комфортно от гледна точка на студ, високата яка е най-оптималната опция. Тя е по-малка, но пък елегантна и предоставя и частична защита за врата ви.

Разбира се в случай, че искате да подчертаете горната част на фигурата си и особено рамената, е чудесен вариант да изберете много отворена яка. Има добри опции за палта със само две копчета и голяма яка надолу. Разбира се са налични и варианти със средна такава, които едновременно придават елегантност, подчертават фигурата ви в горната част и осигуряват и подходяща топлина. Можете да разгледате доста интересни варианти за всякакъв вид яка тук: https://answear.bg/k/toy/drehi/palta.

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ