Джейк Пол ще се бие с Майк Тайсън в боксов мач на живо в Netflix

10.03.2024, 12:00

Ще става страшно!

   
 
Джейк Пол ще се бие с Майк Тайсън в боксов мач на живо в Netflix

Джейк Пол ще се бие с бившия шампион в тежка категория Майк Тайсън в боксов мач, който ще бъде предаван на живо в Netflix.

"Лудост е да си помисля, че във втората си професионална битка станах вирусен, защото нокаутирах Nate Robinson в андеркартата на Mike Tyson. Сега, по-малко от четири години по-късно, аз самият се изправям срещу Тайсън, за да видя дали имам всичко необходимо, за да победя един от най-известните бойци и най-големите икони на бокса", казва Пол в изявление.

"Очаквам с нетърпение да изляза на ринга с Джейк Пол на стадион AT&T. Той израсна значително като боксьор през годините, така че ще бъде много забавно да видим какво може да направи волята и амбицията на едно "хлапе" с опита и способностите на КОЗА. Това е момент на пълен кръг, който ще бъде повече от вълнуващ за гледане; тъй като го започнах в боксовото му пътуване в андеркарда на битката ми с Рой Джоунс и сега планирам да го завърша", казва пък Тайсън.

Пол (9-1, 6 КО) отбелязва, че втората битка от прехода му от личността на социалните медии към ринга – нокаут на бившия играч от НБА Нейт Робинсън – е била в андеркарта на демонстративния двубой на Тайсън срещу Рой Джоунс-младши през 2020 г.

Тайсън (50-6, 44 KO) не се е бил в официална професионална битка от 2005 г., съобщава ESPN. Той загуби последните си два мача. По това време той вече беше отдавна отстранен от управлението си като безспорен шампион в тежка категория от 1987 до 1990 г. Той си върна два пояса за титли през 1996 г.

Това бележи последното начинание на Netflix в света на спорта на живо. Стрийминг гигантът наскоро излъчи "The Netflix Slam", тенис мач между Рафаел Надал и Карлос Алкараз. Преди това те излъчиха голф събитието "The Netflix Cup". Netflix също е настроен да стане седмичен дом на "Monday Night Raw" на WWE от 2025 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ