Как да впечатлиш баща й?  5 Виж всички снимки

20.02.2019, 11:00

Съвети как да се рекламирате пред бащата на по-добрата ви половинка

   
 

Явно е настъпил заветният момент - да се срещнете с другия мъж в живота й. Ако тя си заслужава, ще си заслужава да минете и през този ад.

1. Ръкостискането.

Първите секунди от вашата среща са определящи. Започнете с правилното ръкостискане (твърдо, но не стегнато, все едно ще го борите на канадска борба). По време на ръкостискането направете пълен контакт с очите. Не забравяйте и за миг, че притежавате само един шанс. Не го пропилявайте!

2061403


2. Дрехите.

Тук нещата са пипкави, ето защо заложете на нещо сигурно. Чифт фитнати чиноси или пък джинси, някоя прибрана и загащена риза, минималистичен блейзер и чифт полирани обувки. Не забравяйте да се избръснете или поне да минете през най-близкия бръснар, за да оформи хипстърията, която избива по лицето ви. 

2061406

3. Подаръците.

Ако ще се срещнете с него в собствения му дом, подсигурете се с някой подарък. Не се изхвърляйте, но и не се задоволявайте с нещо посредствено. Вместо това се поинтересувайте кое е любимото ми вино или уиски (основно се придържайте към всичко, което ще върви добре с вечерята).

2061401

4. Научете си урока.

Разберете какво харесва и не харесва, какъв спорт следи, кой отбор подкрепя, както и на какви други хобита се наслаждава. Дори и да нямате интерес към забавленията му, с тази информация ще сте готов да преплавате през почти всеки разговор, който ще се отвори покрай бащата на вашата любима. 

2061408

5. Границите.

Без значение колко дълго време сте прекарали заедно с вашата половинка, при никакви обстоятелства не се опитвайте да доминирате разговора, когато става дума за кое е най-доброто нещо за дъщеря му. След като се ожените? Тогава имате зелена светлина. До тогава обаче прихапете устни търпеливо и изслушайте човека. Също така стойте далеч от чувствителни теми, особено в областта на политиката. В крайна сметка какво би смазало настроението повече от напрегнат разговор за плюсовете и минусите на Европейския съюз, гей браковете или положението с малцинствата и имигрантите. 

2061404

6. Дръжте си го в гащите и пред баща й.

Неписано правило е, че да прекарате времето си зяпнали в смартфона признак на грубо поведение, независимо в каква социална ситуация се намирате. Защо да не важи същото и пред бащата на вашата любима? В края на краищата баща й е от онези митични същества, родени преди ерата на умните телефони и вашият ексклузивен интерес към тази джаджа може да му се стори неприятен, дори незрял.

2061415

7. Лъжите.

Представете си, че се намирате на интервю за работа. Идеята е да се рекламирате, а не да бъдете себе си. Разбира се, в границите на нормалното. Например, ако искате да споделите пътуването си до Амстердам, където заедно с любимата сте се отдали на "весели кексчета", а и може би на някоя тройка с проститутка, ами - запазете си го за пред приятелите си. Вместо да говорите за разнообразието от наркотици, което сте опитали, пътувайки из различните страни, споменете как обикалянето из света е разширило перспективата ви за живота.

2061414

8. Опипването.

Любвеобилната прегръдка е супер мила, но някои типове близост, на които сте свикнали насаме и пред приятели, не са добра идея пред хората, отгледали по-добрата ви половинка. Това не е нищо друго освен здрав разум. Проявете го!

2061399


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ