Идиот на седмицата: Младоженец носи Apple Vision Pro на сватбата си

29.02.2024, 10:00

В първата брачна нощ е имало скандал!

   
 
Идиот на седмицата: Младоженец носи Apple Vision Pro на сватбата си
Източник: jahvascript/X

Седмица след като Apple пусна своите слушалки Vision Pro за 3500 долара, технически работник ги сложи на сватбата си.

Джейкъб Райт, софтуерен инженер в стартиращата компания за изкуствен интелект Runpod, сложи слушалкитепо време на сватбенте снимки след церемонията на 10 февруари. SFGate съобщава, че той също е носел Vision Pro на рецепцията, както и на дансинга.

"Не го носих на церемония от уважение към Бог и към жена ми. Но след като излязохме от церемонията, направихме снимки с шаферките, шаферите и други неща и просто на шега си казах: "Хей, нося моя Apple Vision Pro в раницата си."", казва той.

Рейт посочва, че има доста вреден навик да взима раницата си навсякъде със себе си.

"Той каза: "Може ли да направим снимки?" Така че си казах: "Да, добре е, ако всички останали си тръгнат." Но това беше последното нещо, на което исках снимки. Изглеждам ядосан на снимката, но всъщност не бях ядосана. Просто ми се стори смешно", спделя булката.

Младоженецът обяснява, че една от функциите на Vision Pro е способността му да заснема "пространствени" снимки и видеоклипове или дълбоко потапящи моментни снимки, които според някои рецензенти са почти като преживяване на момент във времето. Носейки го, Райт осъзнал, че може да улови завладяващ спомен за цял живот.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ