Теа от "Ергенът" лъсна гола

09.03.2024, 12:00

Ох, котьооо!

   
 
Теа от "Ергенът" лъсна гола

Чистак гола, без конец по себе си, камо ли дреха, лъсна шашавата Теа от "Ергенът". "Шашава" я нарекоха зрители на формата, още когато влезе в имението с корона, правейки се на принцеса. Без да сметне за необходимо да проумее, че ако искаш да си принцеса, трябва да си оправиш и говора, а не да приказваш на диалект, но това са подробности...

Теа Добрева е от София и затова мнозина се учудват на "селския" й говор. Плюс това тя се похвали на Алек Младенов, че родителите й са интелектуалци, а майка й работи в БАН, но от начина, по който се изразява като цяло, не личи да е прихванала много от тях.

Но виж, в снимките без дрехи, тя явно отдавна е първенец. На момичето не му пука, че разни откачени чичаци мераклии ще "лъскат" на разсъблечените й прелести, пък и нали си търси мъж... кой знае, може да се окаже някой от въпросните мераклии.

Очевидно е, че с Алек не си пасват и поне той не показва никакво специално отношение към нея, а и в няколко свои интервюта Теа обстойно обяснява как си търси мъж, който не само да има очи само за нея, а и да я гледа като принцеса - демек, разбирайте, да има солидно количество мангизи.

Източник: Razkritia.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ