Секс в киното? 7 "ето как" правила.

09.02.2015, 12:02

Признайте си, че ви се е искало

   
 
Секс в киното? 7 "ето как" правила.

Киното е едно от онези места, в които първите трепети прерастват в началото на някоя истинска и бурна любов, но какво, ако освен първата целувка, поискаме да направим и нещо по-горещо в тъмния киносалон? Понеже сме сигурни, че не само ние сме си мислили как да пристъпим към възвратно-постъпателни движения с половинката в храма на седмото изкуство, ви предлагаме следните насочващи правила.

1. Като за начало си осигурете билети за най-ранната или най-късната прожекция, за да няма много хора.

2. Изберете или стар и скучен филм, или някой по-шумен...

3. Някои го предпочитат горещо, затова през лятото е най-подходящото време за подобни изпълнения. Полата на партньорката ви е къса и лесно се повдига, а за вас е достатъчно просто да издърпате ципа си надолу...

4. Местата, разбира се, трябва да бъдат на последния ред или при необходимост най-отдалечените от любопитни воайори.

5. Ако все пак нещо ви смути и не сте склонни да свършите работата както си трябва, партньорката ви винаги може да усети, че ѝ се доспива и да положи глава на скута ви, за да изгаси туй, що не гасне...

6. Един чисто технически момент: Не взимайте със себе си нито пуканки, нито безалкохолни напитки - те издават много шум и правят боклук. Осигурете си обаче кърпички.

7. Доведете ли делото до успешен завършек, идва най-тънката част - контролирането на емоциите. Ако издадете и най-малък признак, че един от двама ви е пред оргазъм, сърдитите зрители и разпоредители могат не просто да ви принудят да извършите coitus interruptos в сюблимния момент, но и да ви изгонят от залата под аплодисментите на тълпата. Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ