Как да събудиш тигрицата в нея?  2 Виж всички снимки

15.08.2019, 13:00

А, де!

   
 

Понякога, да не кажем всеки път, е много трудно да кажем какво искат жените в леглото. Те често се притесняват да говорят за желанията си в секса и така доста усложняват нещата.

2175833

Но колкото и тази тема да ти е тъмна Индия, ето какво можеш да опиташ, за да я разгорещиш в леглото.

Мръсни приказки

Те обикновено са свързани с нещо забранено и именно затова са толкова вълнуващи. Кажи ѝ колко лошо момиче е и наблюдавай реакциите ѝ. Внимавай да не прекалиш с някоя голяма простотия, защото това моментално ще я накара да се почувства унизена и ще развалиш всичко. Започни с нещо по-деликатно и просто се води по партньорката си.

Покажи ѝ, че я желаеш

2175831

Жените искат непрекъснато да им показваме колко са желани. Напомняй ѝ го в най-неочакваните моменти, говори ѝ как не можеш да спреш да мислиш за нея. "Нямам търпение да се докопам до теб довечера" ще свърши чудна работа. Докосвай я, вземи я на ръце и я заведи в спалнята или я притисни на кухненския плот. Няма да съжаляваш!

Събличай я

Това действие има много мощен ефект върху жените. Можеш да подходиш малко по-агресивно (но се убеди, че тези дрехи не са ѝ любимите) или пък нежно да свалиш ципа на роклята ѝ.

Бъди малко по-груб

По-грубият секс може да бъде много вълнуващ и за двама ви. Дръпни я за косата по чувствен начин. Не забравяй да целуваш гърба и врата ѝ.

2175834

Завържи очите ѝ

Моментът на изненадата е ключов тук. Много от жените се възбуждат от това да не знаят какво следва и да са изцяло под контрола на мъжа. Когато не вижда къде ще я докоснеш или я целунеш по-нататък тя ще те моли за още.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ