Ризата, с която няма да ви ловят куршуми

   
 
Ризата, с която няма да ви ловят куршуми

Понякога изправяли ли сте пред дилемата дали да си облечете неофициална риза, спортна риза или вместо това да сложите любимата си бронежилетка?

Ако отговорът е "да", първо вие явно имате доста странна работа и второ, бъдете спокойни – повече няма да ви се налага да правите този труден избор. Вече има риза, която да задоволи всички ви нужди. Дрехата струва 3 500 долара и е на дизайнерската къща Miguel Caballero's Black Label. Ами да, замислете се, човек на име Мигел Кабалеро вероятно има известен опит в това да стрелят по него.

Проблемът с бронежилетката обаче остава и при бронираната риза, а именно: човекът, който ви мисли злото, може да реши да ви застреля в главата и тогава ризата няма да ви е от особена полза. Все пак тя изглежда не лошо и се предлага в три разновидности:

Вариант 1 – защита от  9mm / 40 Smith and Wesson FMJ

Вариант 2 - защита от  9mm / 357 Magnum / 38 Super / автоматичен пистолет - Mini Uzi

Вариант 3 - защита от автоматичен пистолет Uzi / атоматичен пистолет MP5, MP9 / 44 Magnum SJHP / и защита от намушкване.

И да, защо да не си вземете и защита против намушкване? Няма ли да се почувствате глупаво, ако някой ви наръга в гръб, докато вие очаквате дъжд от куршуми. Ако сте от типа хора, които редовно участват в престрелки и схватки с хладно оръжие, ще направите много добре, ако си поръчате такива ризи в няколко разцветки, за да може да ги носите всеки ден. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ