Най-добрите песни за незабравимо Хелоуин парти 7

31.10.2017, 15:00

Хайде на купон!

   
 
Най-добрите песни за незабравимо Хелоуин парти

Празникът Хелоуин става все по-популярен в България и все повече хора се преобразяват в страховити чудовища и го отбелязват през нощта на 31 октомври.

Докато някои компании задължително посещават вървежните нощни клубове в столицата, други предпочитат да се съберат на домашно парти и да приготвят храната и украсата за празник сами. Е, за вторите е налице още една нелека задача, а именно да подберат подходяща музика за празника, която да се различава от обичайното чака рака звучене, което е характерно за българския купон. 

Тук сме подбрали песни, които са съвременни и модерни, но същевременно звученето им прелага по-загадъчна обстановка и са напълно подходящи за страховитата вечер. И ако все пак някой е твърде решен да ви пуска Емануела и Галена, го пратете навън да събира бонбони.

На първо място сме поставили налудничавата песен "Funny Farm (They are coming to take me away)" на Neuroticfish, която моментално ще ви докара необходимото настроение за празника.

След това сме ви подготвили няколко песни на спряганата за емо банда Panic! at the disco. Каквото и да чуем от техния репертоар все за Хелоуин ни напомня. Едно от емблематичните парчета е "I Write Sins Not Tragedies". Друго, на което можете да заложите е песента "Emperor's new clothes", която сама по себе си е ужасяваща, както и "The Ballad of Mona Lisa", като в клипа самите музиканти са преобразени като призраци.

 

 

А това тук си е направо класика.

 

 

И за да не кажете, че ви караме да слушате само емо рок, следващото предложение в плейлистата е Jason Derulo и новото му парче "If I'm lucky". Танцуващите зомбита са само малка част от емоциите, които ще ви донесе песента.

 

 

Следваща в сисъка за страхотно парти е "Radioactive" на Imagine dragons.

 

 

След това ви пренасяме при Fall out boy и тяхната песен "My songs know what you did in the dark", която ще ви донесе солидна доза мрачно настроение и същевремено ще съживи купона. Тук много подходяща за Хелоуин парти е и "Death valley".

 

 

И накрая ви предлагаме нещо не по-малко ужасяващо. Даже тръпки ни побиват, когато чуем пианото в началото. Това е песен на немската изпълнителка Lafee и фактът, че пее на този език си е сам по себе си ужасяващ. Само не гледайте клипа, ако сте сами на тъмно.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ