Продължението на “Доктор Стрейндж” бе официално потвърдено

30.07.2019, 09:00

Първият филм на ужасите от Марвел?

   
 
Продължението на “Доктор Стрейндж” бе официално потвърдено

Месеци наред се чудехме дали ще има продължение на "Доктор Стрейндж”, но ето, че чуденето приключи. Продължението със заглавие "Doctor Strange In the Multiverse of Madness” бе официално потвърдено от президента на Marvel Studios Кевин Файдж по време на американския Comic con. Филмът ще излезе през май 2021 г. като част от 10-филмова поредица, която ще бъде пусната през следващите две години.

Третата фаза на Марвел завърши обещаващо с "Отмъстителите: Краят на играта” през април и новината за продължение определено ни развълнува.

Кои актьори ще се завърнат в продължението?

Без никакво съмнение Бенедикт Къмбърбач ще заеме ролята на доктор Стрейнж. Това бе потвърдено на Comic con, след като актьорът излезе на сцената заедно с режисьора Скот Дериксън.  Също така беше обявено, че Елизабет Олсен ще повтори своята роля на Уонда Максимов в продължението, макар че това ще е първият й път в "Доктор Стрейндж”. Ролята ѝ ще свързва филма със събитията от поредицата Wanda Vision. Рейчъл Макадамс пък ще се завърне като д-р Кристин Палмър. Бенедикт Уонг също ще се завърне като помощник на Стрейндж.

2173124

Режисьорът

Скот Дериксън ще се завърне като режисьор в продължението на "Доктор Стрейндж”. По време на Comic con той сподели пред публиката, че иска да създаде първия филм на ужасите от Киновселената на Марвел. Но като имаме предвид богатият му опит с този жанр, това изобщо не ни изненадва. Къмбърбач също потвърди, че филмът ще поеме хорър линия като същевременно ще запази характерния хумор на Марвел. Не е потвърдено дали той ще пише сценария този път, тъй като в момента Марвел търси сценарист.

Кога излиза продължението?

На Comic con бе съобщено, че продукцията ще излезе на 7 май 2021 г. в световен мащаб, паралелно с останалите девет филма, които ще формират четвъртата фаза на Марвел, започваща с предисторията на "Черната вдовица” през май 2020 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ