Играй и спечели с DIV и филма Бързи и яростни: Хобс и Шоу!

19.07.2019, 00:00

Страхотни награди очакват най-изобретателните от вас

   
 
Играй и спечели с DIV и филма Бързи и яростни: Хобс и Шоу!

Бързи и яростни представя първия самостоятелен филм от поредицата – "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Войната между тайни агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от Бързи и яростни 7.

Те буквално не могат да стоят в едно помещение без да си налетят на бой, а наложи ли се да си говорят, шоуто започва.

DIV.bg ти дава шанс да си спечелиш невероятна, бърза и яростна награда от главозамайващия екшън "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

Първо, обаче, нека ти разкажем за филма:

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, главозамайващата екшън поредица Бързи и яростни бележи първия си самостоятелен филм и отваря нова глава в историята на един от най-обичаните франчайзи с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в ролите на тайните агенти Люк Хобс и Декард Шоу във филма Бързи и яростни: Хобс и Шоу.

Лоялният агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналият в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу, се срещат за първи път през 2015 година в Бързи и яростни 7. Още тогава двамата разменят хапливи реплики и мощни удари с единствената цел да се повалят взаимно.

С появата на кибернетично усъвършенствания анархист Брикстън (Идрис Елба) обаче, който контролира опасна биологична зараза, способна да промени човечеството завинаги, Хобс и Шоу са принудени да работят заедно, за да попречат на ужасните планове на единствения човек, по-лош от самите тях. Хейти Шоу (Ванеса Кърби) - блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, също попада в капана на Брикстън и бива замесена в зрелищния екшън, причинен от всички тях.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу идва на 2 август в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, както и предпремиерно в избрани кина от 31 юли.

Как да играеш:

Хобс и Шоу не могат да се понасят, а сега трябва да спасяват света... ЗАЕДНО. Ако ти си сценаристът и ти решаваш какво ще се случи, какво би избрал? Да работят заедно или един срещу друг? Кой ще е добрият и кой - лошият, а може би и двамата ще са лоши? Напиши твоя сценарий в коментар под статията или на games@novinitegroup.com 2169020

Имаш време да се включиш от 19.07. до 02.08. 2019 година. Победителите ще бъдат обявени на 3.08 2019 година на официалната страница на Div.bg във Facebook.

Ето какво може да си спечелиш:

Картинг

2170727

1 бр. ваучер на стойност 100 лв. картинг валиден до 31.12.19г.

2 бр. ваучер за 10 минутна картинг сесия валидни до 30.09.19г

Тениски (мъжки и дамски) – 8 бр.

2170692 

·         Размер S – 1 бр. мъжка и 1 бр. дамска;

·         Размер M – 1 бр. мъжка и 1 бр. дамска;

·         Размер L – 1 бр. мъжка и 1 бр. дамска;

·         Размер XL - 1 бр. мъжка и 1 бр. дамска.

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД. 

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 31.07.2019 | 16:40
1 На Шоу повече му отива да е от лошите, а на Хобс от добрите. По-интересно е, когато работят един срещу друг, така ще е по-интересен филмът.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ