Как да си отгледате перфектен мустак

01.11.2014, 13:50

Няколко предложения за поддържането му

   
 
Как да си отгледате перфектен мустак

Има няколко неща, които са по-мъжествени от големия мустак, но няма да ги споменаваме. Това е научен факт, защото мустакът е типичен символ на мъжественост и сериозност. И понеже от днес официално влизаме в Моември, решихме да ви представим няколко оригинални вида мустаци, които можете да си отгледате този месец.

По принцип най-лесното е да оставите косъмчетата между устата и носа да растат на воля. Ако сте запален фен на мустаците и техните причудливи форми, тази статия е за вас. Ще научите важни неща на тема как да се грижите за тяхното отглеждане. Също така нагледно ще ви покажем най-добрите варианти според нас.

Тънкият мустак

Пример за човек с такъв мустак е актьорът Кларк Гейбъл.

Има известни трудности при отглеждането му – този тип мустак е доста труден за поддържане. Според експертите в тази област, ако не можете да се справите с това предизвикателство, по-добре да си изберете друг тип за отглеждане.

Проблемът при него е един – ще се нуждае от често оформяне, за да бъде запазен автентичният ретро вид.

Привлекателност – все още е на мода, въпреки че праща собственика си директно в 1950 година в очите на останалите хора.

Засуканият мустак

1425458

Примерът за човек с такъв мустак отново е актьор - Даниъл Дей-Луис.

Трудностите при отглеждането са свързани с достигането на засуканите връхчета. Щом се стигне дотам, всичко след това е сравнително безпроблемно.

Проблемите са свързани основно с това, че могат да ви объркат с някой зъл собственик на петролен кладенец от 19 век, но като цяло притеснение за това не би трябвало да има. Все пак сме в 21 век.

Привлекателността в случая е, че човек ще изглежда смел и умен, но като цяло може да оцелее и без този мустак.

Мустакът на Дали

Както се досещате, името идва от неповторимия Салвадор Дали.

Трудностите при този вид са доста. Като цяло е нужен доста восък, търпение и време. Когато се достигне желаният ефект и се покажете на улицата сред хората, във всички случаи ще има доста погледи на възхищение.

Проблемът пред евентуалния горд собственик са, че трябва да внимава, когато се разминава със случайните минувачи, за да не им извади очите.

Привлекателността е спорна, защото това нещо не е за всеки, но ако човек реши и го направи, ще бъде истинска легенда сред своите връстници.

Класическият гъст мустак

1425460

Типичен представител с такъв мустак е актьорът Том Селек.

Трудности почти няма – просто го оставяш и той си пораства. Лесно е!
Проблемът е такъв - може ли някой да изглежда прекалено красив с това нещо под носа си?

Привлекателността е класическа. Това е най-добрият и класически мустак, който някога е съществувал.

Подкова

1425457

Носено е от легендарния Джон Траволта.

Трудностите идват не толкова при оформянето и отглеждането на катинарчето, а от това, че трябва непрекъснато да се убеждават другите хора, че не сте фенове на Хълк Хоган.

Проблемите са свързани основно с Хълк Хоган.

Красотата и привлекателността в този случай са, че винаги човек ще се отличава от другите, а и освен това ще бъде в пъти по – мъжествен. Довери ни се !

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ