Как да заприличаш на онези момчета от британския сериал "Black Mirror"

11.10.2016, 15:45

Дори добрите момчета имат лоши постъпки

   
 
Как да заприличаш на онези момчета от британския сериал "Black Mirror"

Британският сериал "Black Mirror" заслужава напълно твоето внимание. Вече има анонс към трети сезон и ние горещо ти го препоръчваме. Накратко става дума за: 

"През последното десетилетие технологиите са променили почти всеки аспект от живота на съвременния човек и той дори не се е усетил, колко гигантска е промяната в битието му. Във всеки дом, на всяко бюро, във всеки джоб има смартфон или плазмен екран – това е черното огледало на човешкото съществуване през XXI век. Всички ние се кланяме на олтара на Google и Apple и животът ни все по-сигурно потъва във високо технологичната зона на здрача."

И за да грабнем съвсем вниманието ти:

"В първи епизод се прехвърляме в един политически трилър, в който  се разказва за това как министър-председателят на Англия е изправен пред ужасна дилема: принцеса Сузана, дукесата на Бюмон, една от най-големите любимки на кралската фамилия, е отвлечена. За да бъде върната жива и здрава, е поставено условие – министър-председателя трябва да прави секс с прасе по националната телевизия и то на живо!"

Сега няма да говорим толкова са сюжета, колкото ще ти дадем няколко модни съвета, почерпени от главните герои в него. Добри момчета с лоши постъпки...

1788540

Incotex | Есента е най-иделният сезон за цвета camel

1788543

Ted Baker | За всички, които обичат грубия стил

1788544

Gitman Vintage | Завръщане към старите богове

1788542

Marks & Spencer | Вечните панталони

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ