Истинският фен на PlayStation 2

06.07.2011, 17:33

   
 
Истинският фен на PlayStation 2

Ние човеците обичаме да колекционираме. Защо, не мога да кажа. Някак в природата ни е заложено да събираме играчки и камъчета. По-късно да колекционираме картинки с коли и комикси. Накрая правим колекции от хора, спомени и емоции.

Така или иначе събирането на предмети вероятно осмисля живота на човек зад прякора Ahans76, чието истинско име не ни е известно. Той олицетворява манията по видео игрите, започнала някъде през 80-те години и еволюирала до брутални компютърни изживявания днес. Ahans76 притежава абсолютно всички NTSC Playstation 2 игри, излизали в САЩ. Поклон!

Ahans76 се докосва за първи път до видео игра, когато е на четири години. Тогава играе Супер Марио. По-късно успява да се сдобие с една от първите Playstation 2 конзоли в първия ден, в който продуктът се появява на пазара. Вече 16-годишен, сериозно зарибен по игрите, Ahans76 влиза в магазин, в който се продават видео игри от детството му. Тогава решава, че ще е забавно да започне да ги колекционира. Малко по малко маниакът започва да трупа повече игри, отколкото физически може да изиграе. Когато бройката набъбва до 400 заглавия, младежът решава да провери в интернет колко всъщност съществуват и разбира, че са произведени около 800 игри. А той има само половината от тях. Това го амбицира, въпреки че по-късно се оказва, че бройката на игрите е доста по-голяма. В момента те са над 1850, така че героят продължава да събира.

Други фрапиращи факти:

Всяка закупена игра е първо издание.

Всички игри са в оригиналната си опаковка и не са разпечатвани.

Пичът в момента е само на 23 години.

Изводът: Ако до 23-годишна възраст можеш да събереш такава достойна за уважение колекция, то ние мигом се успокояваме, че надежда и за нас дебне отнякъде.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ