MrBeast ще създаде най-голямата риалити състезателна поредица

19.03.2024, 10:00

За една от водещите стрийминг платформи!

   
 
MrBeast ще създаде най-голямата риалити състезателна поредица
Източник: instagram.com/mrbeast

MrBeast, YouTuber, известен с раздаването на много пари и набирането на милиони долари за благотворителни каузи, става по-голям от всякога с новото си шоу в Prime Video на Amazon.

Мегапопулярният създател в YouTube, чието истинско име е Джими Доналдсън, обяви сделка с Prime Video за "Beast Games", състезателно риалити шоу, обещаващо на победителя парична награда от 5 милиона долара – смята се, че това е най-голямото единично изплащане някога в телевизионната история.

Подробностите за конкретните предизвикателства, които ще бъдат представени в "Beast Games", остават в тайна. Според Prime Video, шоуто е планирано да се превърне в най-голямата риалити състезателна поредица и ще включва 1000 състезатели, борещи се за еднократното парично изплащане от 5 милиона в "бърз и високопроизводителен формат".

"Моята цел е да направя възможно най-великото шоу и да докажа, че потребителите на YouTube и творците могат да успеят на други платформи. Amazon ми даде творческия контрол, от който се нуждая, за да се опитам да го осъществя. Надявам се да накарам общността на YouTube да се гордее", казва той в изявление.
25-годишният Доналдсън стана най-следваният създател в YouTube в световен мащаб през ноември 2022 г. В момента той има 245 милиона абонати. Неговият най-гледан видеоклип в YouTube до момента (с 588 милиона гледания и нарастващ брой) е неговата възстановка на "Squid Game" през 2021 г., която възпроизвежда елиминационни предизвикателства от хитовото шоу на Netflix и награди победителя с 446 000 долара.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ