Зодиите и алкохолът: Какво ни вещаят звездите за 2016 година

05.01.2016, 12:30

Щом е високосна, ще има още един ден за пиене!

   
 
Зодиите и алкохолът: Какво ни вещаят звездите за 2016 година

Краят на всяка година е време за равносметки и наивни обещания. Началото е време за надежди и уповаване на звездите, които започваме да виждаме посред бял ден след третата гореща чаша, пълна с алкохолно щастие. След тежките почивни дни около Нова година все още сме на вълната на високоградусните изпарения. Затова решихме да погледнем какво са ни подготвили звездите по отношение на пиячката през 2016 г. Все пак - важно си е, а и нас живо ни интересува.

И така - ето каква ще бъде вашата алкохолна година според зодиакалния знак, под който сте родени.

ОВЕН

1620671

Овните изобщо не държат на алкохол, така че в повечето случаи, в които пийнат порядъчно, после горко съжаляват и реанимират няколко дни. През 2016 г. тази тенденция ще се запази, а ако някой представител на зодия Овен продължи да действа по същия начин, то значи не умее да се учи от грешките си и така му се пада. Един съвет за Овните: ако не искате да страдате на сутринта, помнете - никога не намалявайте градуса на напитките, които консумирате. Ако сте започнали с люта ракия, продължете си на нея. Бирата е за сутринта.

ТЕЛЕЦ

1620667

Неслучайно Телец се римува с "алкохолен спец". Като видни ценители на алкохолните питиета, Телците често са склонни да платят голяма сума, за да консумират някоя елитна марка. Ние искаме само да им напомним, че етикетът на някои бутилки лъже, защото съдържанието им често е наливно. Затова и през следващите 12 месеца представителите на зодия Телец трябва много да внимават да не попаднат на фалшив алкохол, като за целта ги съветваме да не купуват от хора с мръсни коли, канещи ги да видят "какъва убаа ръкия имам, чуйек - ОГЪН!".

БЛИЗНАЦИ

1620665

Знаем, че е клише, но е факт - близнаците пият като за двама. И в това няма нищо грешно, докато не дойде сутринта, когато им е лошо поне като за трима. През 2016 г. някои представители на Близнаците ще осъзнаят, че реално никой не ги уважава и това ще ги вкара в лека екзистенциална криза, но проблемите бързо ще отшумят. Трябва да намерят оптималната за тях алкохолна напитка, защото само така ще открият смисъла в жалкия си живот.

РАК

1620662

Раците са любители на звъна на чашките, които се удрят в приятелска наздравица. Затова и не обичат да пият сами. И тази година представителите на тази лятна зодия непрекъснато ще търсят големи групи, сред които да се сгушат и да си се наливат на спокойствие. Виното е особено любимо на Раците, но една от най-важните задачи на представителите на тази зодия е да открият своето лятно питие, от което да не ходят до тоалетна през 15 минути. Това е мисията на Раците за 2016 година!

ЛЪВ

1620661

Да се напиеш "като Лъвовете" не е детско предаване, а предаване "18+". Причината е, че хората, родени под знака на зодия Лъв, най-обичат да се налеят едно хубаво и да започнат да захождат по представителите на противоположния пол (понякога и на същия). Разбира се, никой не се оплаква от тези любовни изблици, защото обикновено около Лъвовете всички други също са пияни. През новата година "Царете на зодията" ще усетят коварни мисли, които ще им шептят, че трябва да намалят алкохола, но до края на месец април ще са осъзнали, че това са пълни глупости и ще си сипят едно по този случай.

ДЕВА

1620664

Не всички хора зодия Дева са жени и това е факт. Но голяма част от тях пият точно като дами и то в лошия смисъл на думата. Обикновено Девите пият демонстративно и се държат адекватно почти до последния момент. Почти. Накрая винаги настъпва мигът, в който Девата се срива, заспива някъде, губи се или пада, а на сутринта е най-нещастният човек на света. През 2016 г. Девите ще губят много по-малко вещи, отколкото миналата, но за сметка на това ще намерят и много неприятели, които ще ги дърпат от алкохола. Представител на зодия Рак ще им помогне в тежките моменти и ще ги върне в правия път.

ВЕЗНИ

1620663

Везните са известни с уменията си да гледат барманите в ръчичките и много прецизно да ги ловят, когато ги цакат в грамажа. Затова и не са от любимите клиенти на задбаровите професионалисти. НО! Везните са едни от най-приятните хора, с които може да се пие, затова през 2016 година представителите на тази зодия ще се радват на шумни компании и много наздравици. Единственото, за което трябва да внимават, е техни близки от зодия Дева, които ще разчитат някой да им брои питиетата. Не се връзвайте на този номер, особено през месец март!

СКОРПИОН

1620669

Това е една от зодиите, които са известни с професионалното си пиене. Славата им ще продължи да се носи и през 2016 година с тази разлика, че заради свой познат, роден на 29-ия ден на месец февруари, скорпионите ще трябва да организират сериозно парти, за което ще изхарчат още по-сериозна сума, която пък цяла година ще ги дърпа назад, защото парите все ще са малко за още едно голямо. Скорпионите да се пазят от приятелки, които само дебнат да им сръбнат от чашката. Това не са жени, а дяволи!

СТРЕЛЕЦ

1620660

Стрелците са известни с агресивното си пиянство, но техните приятели знаят този факт. Въпреки това много от тях и през 2016 г. ще бъдат бити, ритани, обиждани, зарязвани на пейка, изхвърляни от заведения от охраната и зарязвани от гаджетата си. Представителите на Стрелец да се подготвят за една идея повече синини по аполонските им тела, но пък и за добра колекция от истории, които ще им бъдат разказвани от всички около тях, тъй като те почти нищо няма да си спомнят. Както винаги. Представител на зодия Водолей ще ги набие два пъти само за два месеца, така че е добре да помислят за започване на връзка.

КОЗИРОГ

1620666

Козирозите са едни от най-смотаните пиячи и колкото и да се опитват да наваксат или да се специализират поне малко, винаги се провалят с гръм и плясък от разлятата напитка. Вродената доброта на козирозите обаче ги прави идеални за адресати на въпроса "Ти меннне увжааааш ли ме?!", което ги класира сред любимите хора в компания за пиене. През новата година обаче алкохолът около козирозите ще бъде толкова много, че някои от тях ще получат леки световъртежи около онези месеци с Ю и следващия с А. Важното е, че когато започнат месеците с "Р" в тях, всичко ще си дойде на мястото. Наздраве!

ВОДОЛЕЙ

1620672

Водолеите са досадни с това, че много разливат. Все ще бутнат някоя чаша, все ще изпуснат бутилката. Тази злоупотреба с алкохол, която неминуемо се случва около тях, леко дразни техните приятели, но жените в компанията поне си намират занимание и винаги са готови да попият с някоя салфетка. Проблемите на Водолеите ще дойдат през месец март и ще продължат до ноември, когато компаниите, в които ще пият, ще са съставени основно от мъже. Това значи, че няма да има кой да им чисти и ще съществуват в кочина. През месец април да не взимат пари назаем. Ще ги изпият.

РИБИ

1620668

В алкохола Рибите се чувстват като в свои води. Те могат да "плуват" в различни напитки, като по принцип предпочитат бистрата водка, но умеят да оцеляват и в сладководно руйно вино или солена домашна ракия. Като изкусни пиячи и познавачи, те често са пътеводна светлина на свои другарчета от зодия Козирог, но са достатъчно хлъзгави, за да не може никой да им се лепне и да им досажда. 2016 г. ще е особено положителна за представителите на тази зодия, като изключение прави само юли месец, когато Рибите най-вероятно зверски ще изгорят. Едно намазване с ракия ще ги оправи. Ако им даде сърце да я хабят, разбира се.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ