Пазете се! Луда жена

16.12.2011, 14:31

   
 
Пазете се! Луда жена

"Всичко, което знаем за мъжете и жените е, че жените са луди, а мъжете са глупави. И главната причина за това жените да са луди е, че мъжете са глупави".

Така поне твърди американският актьор Джордж Карлин.

Всъщност предупредителните знаци, че една жена е луда не са никак малко. Те постоянно са пред вас. Само трябва да ги разпознаете. И точно това целим да ви помогнем да направите. Защото мъжете не сме чак толкова глупави.

Някои знаци са съвсем незначителни на пръв поглед, като колко често тя говори за баща си – известен политик, например. Други трудно могат да бъдат пренебрегнати. И могат да бъдат само ако мъжете харесват луди жени. Я някои наистина си падат по такива.

Също така някои жени се разкриват веднага. Още от първата среща с тях ви става ясно, че им хлопа дъската. Други обаче умело се прикриват, явно защото са наясно със състоянието си и започват да проявяват изблиците си на лудост чак, когато се ожените или заживеете заедно. А тогава, момчета, може да е твърде късно.

Познайте кой може най-добре да ни разкаже за лудостите на жените - една жена, разбира се. Точно затова се доверихме на женския блог The Girl Next Door в Men's Health, но го допълнихме и обогатихме, благодарение на горчивия си опит с луди мадами. Няма да ви изнервяме повече с празни приказки, ето ги знаците.

Мадамата, с която се срещате най-вероятно е луда ако:

Има си собствен костюм на вариететна танцьорка.

Постоянно говори за бившия си.

Предпочита да не ползва дезодорант и парфюм.

Не харесва храната. (Никаква храна. Все пак не е нормално да няма нито едно нещо за ядене, което да харесва.)

Не вярва в употребата на презервативи.

Пие много сок от боровинки. (Ей тук доста се почудихме какво общо има сокът от боровинки, но кой знае? Женски работи.)

Къпе се по повече от два пъти на ден.

Има мания за чисти ръце.

Мисли, че много добра шофьорка.

Има повече от три котки.

Има три работещи мобилни телефона.

Иска да ни води на гей бар.

По-голяма фенка е на футбола от нас самите.

Иска да ни води в мотоклуб.

Не може да напише един sms без емотиокони.

Има албум във Facebook, който се казва "Моите прически" и там няма само снимки на прическата на главата ѝ.

Харесва филма "Чък за късмет" и още няколко подобни "бози", някои от които държи да гледа с нас, сякаш иска бавно да ни изтезава. И така 2 часа.

В случай, че попаднете на такава мадама, а не сте любители на толкова силните усещания, като извратен секс с белезници и камшици, например, се опитайте да се резделите по най-безболезнения възможен начин. Защото иначе ако тя наистина е толкова луда, не се знае какво ви очаква.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.12.2011 | 21:49
2 Хахахаааа,лелеееее,кой ги измисля тия глупости,някаде звучеше доста зловещо коментара,все едно ставаше въпрос за върколаци,не за жени,пък било то и ''луди'' :)))
от Не е посочен | 17.12.2011 | 21:44
1 Хахахаааа,лелееее,кой ги измисля тия глупости,по едно време си мислех вече,че става въпрос за върколаци не за жени,пък било те и ''луди'',чак зловещо звучеще по едно време :))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ