Много отдавна, в една далечна галактика...

11.12.2011, 17:39

   
 
Много отдавна, в една далечна галактика...

Ако сте фен на "Междузвездни войни" е чудесно. Ако сте моторист е прекрасно. А пък комбинацията е направо извънземна. А ако "непукист" е второто ви име и не ви интересува от мнението на другите, стига само на вас да ви е кеф – е, имаме новина за вас. Излезe страхотен моторджийски екип, който е пълна реплика на костюмите на империалските щурмоваци от филма на Джордж Лукас. Дизайнерите са вдигнали летвата вече доста високо, защото са използвали предимно формирана кожа, за да постигнат търсения ефект. Костюмът е изпипан до последен детайл и изглежда точно като тези от екрана.

За лудите фенове на сагата има две разновидности - Shadow Trooper(черен) и класическият Stormtrooper(бял). Всеки екип е минал тестове и е получил сертификат СЕ за протекторите, вградени в него.

Друго важно нещо, което не бива да пропускаме е, че горнището може да се съедини с панталоните посредством цип, което превръща екипа в един-цял гащеризон, подходящ за пистови надбягвания. Само да вметнем, че коланът (или по-скоро имитацията му) е пришит към якето и е неразделна част от него.

Екстравагантната мото-екипировка излиза на пазара официално на 31 януари 2012, но производителите обещават, че ако го поръчате сега, може да се сдобиете с такъв до април, догодина. Цената на целия комплект – яке, панталони, ръкавици и ботуши ще е около 1165 канадски долара, което е около 740 паунда. Дерзайте! Дом-дом-дом-дом-дорооом...

източник: Pocket lint

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ