Jack Daniel's създадоха кафе с вкус на уиски
Автор: div.bg 09.02.2018, 17:02
Jack Daniel's създадоха кафе с вкус на уиски
Сипвай!

Мразим да ставаме рано, но току що на бял свят се появи нещо, което ще ни стимулира да го правим с невъобразимо желание!

Ето, че за да ободрят утрините ни, от Jack Daniel's решиха да създадат кафе с вкус на уиски. Имат свои чаши за кафе, чаши за пътуване, кафе на зърна и Арабика.

20300399gag.com

Ето как фирмата описва своя продукт:

Нашата уникална смесица от гурме кафе е 100% Арабика, наситена с автентично уиски от Тенеси Jack Daniel's и  е средно изпечено, което осигурява богат аромат.

Отличителните белези са нотки на карамел и ванилия, които се усещат при всяка глътка.

Ние сме майстори от 1984 г. насам и се придържаме към стриктни стандарти за качество при снабдяването и производството на най-доброто кафе.

20300379gag.com

Също като уискито Jack Daniel's, нашата кафена смес е изработена с гордост, използвайки пресни зърна и специални методи за печене за вкусна запарка с подчертан характер и гладко покритие.

За разлика от ирландското кафе, не можете да се напиете с кафето на Jack Daniel's, тъй като в него няма алкохолно съдържание.

Зърната са напоени в уискито за дълъг период от време, но процесът на печене отнема всеки алкохол, оставяйки дълбокия, нежен канелен аромат.


Сподели във:
Още от