Gorgon City: Забавляваме се и правим музиката, която обичаме

27.06.2016, 10:30

Ще ги видим и чуем на първото издание на HippieLandia у нас на 1 и 2 юли

   
 
Gorgon City: Забавляваме се и правим музиката, която обичаме

На 1 и 2 юли в парка на летище София ще се случи едно музикално събитие, което има реалния шанс да промени фестивалната култура в България. Разбира се, говорим за първото издание на HippieLandia у нас, което в два дни ще доведе артисти като Black Sun Empire, DAX J и Cooh & Avigeya, Gorgon City, Netsky и много други. Успяхме да зададем няколко въпроса на Gorgon City, които в момента са на върха на славата. Оказаха се пичове. Ето какво ни казаха само седмица преди да стъпят в България.

Коя е най-важната "съставка", за да се получи перфектната колаборация?

Най-важното нещо за перфектната колаборация е да се хване чувството, което се получава по съвсем естествен път. Трябва да се забавляваш, докато вършиш сериозната работа. Така се случи и с нас, а след това се превърна и в една естествена симбиоза - перфектна работа при общия процес.

Коя е най-трудната част в създаването на модерна музика?

Може би това да хванеш вълната на публиката, запазвайки обаче личния си музикален стил. Важно е винаги да задоволяваш очакванията на феновете, но за нас винаги е било по-важно да правим музиката, която харесваме и усещаме в съответния момент. Освен това да правиш музика е забавно и лесно, затова и ние се занимаваме точно с това.

 

 

Кое е най-значимото постижение на Gorgon City?

Надяваме се то тепърва да предстои. За нас е достатъчно ценно това, че можем да правим музиката и проектите, които обичаме. Gorgon City е пример точно за това. "Ready for Your Love" е едно от най-важните ни парчета - то промени кариерата ни.

А има ли нещо, което все още не сте постигнали, но силно искате да се случи?

Да, много неща са. И се борим за тях всеки ден.

Ако има само едно необходимо нещо да си добър DJ, кое би било то?

Комплексно е, няма как да е едно нещо. Но може би най-важното е усещането за музиката.

1734662

Ако някой млад и непознат човек, който иска да стане музикален продуцент, дойде и поиска съвет от вас, какво ще му кажете.

Да е смел и да действа! Първата важна стъпка е да мечтаеш и да искаш, но после идва важната част. Работа, работа, работа. Слушаш, опитваш, записваш, проучваш - една безкрайна игра. Ако искаш нещо, не спирай да се опитваш - това е нашият съвет.

--------------------

Билети за HippieLandia можете да купите от TicketPortal.

1734663

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ