FAIL

По незнайни за нас причини дизайнерите си падат по мръсно изглеждащи предмети. Ние определено не сме фенове!
Някои хора доста сляпо вярват в късмета си. В следващите снимки ще видиш хора, които съвсем спокойно си работят на косъм от смъртта. Смелчаги!
В Twitter стана популярно хората да споделят свои словесни изпускания, от които се срамуват и до днес. Сигурни сме, че се е случвало и на теб!   Вместо "СЛЕДВАЩА СПИРКА" казах "Лека нощ" на целия микробус! *** Веднъж, след като работех в...
Трябва да си признаем, че  понякога изпитваме трудност да си изберем храна от големите менюта в ресторантите. Но има ресторанти, в които колкото и да гледаш менюто, няма да можеш да го прочетеш. Ето за какво става въпрос!
Има хора, които са толкова скарани с технологиите, че чак ни хваща срам да ги гледаме. Но това е нормално - никой не е роден със смартфона в ръцете. Нека все пак да се посмеем!
Изглежда, че някои хора правят ремонти, докато са пияни! Но поне се забавляваме на техен гръб!
Някои хора не си взеха поука, че колкото и да обработват снимките си, по-красиви няма да станат. И в това няма нищо лошо, разбира се. Няма нищо по-хубаво от това човек да се харесва такъв какъвто е, без да създава изкривени разбирания за красотата!
Много често се случва интериорните решения да се взимат от хора, които си нямат на идея с какво се захващат! А това не трябва да се позволява. Ето ти нагледен пример!
Покрай цялата дандания по празниците и огромното старание, което влагаме, тук таме се случва някоя простотия, която е способна да развали настроението ни за празнуване. Но чак такива каръци като тези хора не сме били!
Ако досега сме се страхували как ще изглежда готината мацка от бара на следващата сутрин, без грим, то сега се ужасяваме от срещата в бара, докато тя все още е с грим. Ако не ни вярваш, разгледай галерията и ако още имаш очи, сподели мнението си с...
Музеите с восъчни фигури стават все по-популярни с всяка изминала година и могат да бъдат открити във всеки гилям туристически град. В британския град Норфолк има един много специален музей, в който изестните личности изобщ не приличат на себе си....
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ