8 филма на ужасите за безсънните ти нощи

23.08.2019, 11:00

Страхотийки!

   
 
8 филма на ужасите за безсънните ти нощи

Не ти се излиза на тази жега и предпочиташ да прекараш свободното си време пред компютъра или телевизора? Или пък не можеш да спиш нощно време и се чудиш какво да правиш? Тогава имам специално предложение за теб. Направи си маратон с филми на ужасите от цял свят, след които ще те е страх да отидеш сам до съседната стая.

Нека да започваме!

Sabrina

2177890

Индонезийският филм на ужасите от 2018 г. разказва приказката за осиротяла племенница, която живее с производител на играчки. Всичко е наред, докато Майра призовава духа на покойната си майка в игра и започват да се случват странни събития.

Pandora

2177896

Южнокорейският филм от 2016 г. Пандора е трилър, който ще накара сърцето ти да бие скоростно. Когато една атомна електроцентрала претърпява поредица от експлозии, Дже-Хьоок и неговите колеги трябва да се върнат в зоната на бедствието, за да спасят света от ядрена катастрофа.

Aurora

2177892

Лиана и сестра й претърпяват корабокрушение, след което много пътници изчезват или губят живота си. В опит да помогнат, сестрите търсят телата на изчезналите жертви. Но те още не знаят, че мъртвите ще дойдат да търсят тях.

Ravenous

2177893

Ако харесваш филми за зомбита, тогава ще се насладиш на Ravenous. Действието се развива в селския пост-апокалиптичен град Квебек, където група оцелели, са изправени пред зли зомбита и предстояща чума, бягат от дома си.

The House Next Door

2177891

В индийския филм на ужасите ново семейство се премества в съседство на млада двойка и напълно променя живота им, но не към добро.

May the Devil Take You

2177889

Индонезийски филм на ужасите, който заслужава твоето внимание. Когато млада жена търси отговори за странното заболяване на баща си, тя открива тревожна истина.

The Blackcoat's Daughter

2177895

С участието на Ема Робъртс, Кирнан Шипка и Люси Бойнтън, канадският филм на ужасите " разказва за две ученички, които са изоставени в интернат з, където те са принудени да се бият с непредвидено присъствие…

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

2177894

С участието на Рут Уилсън и Паула Прентис, канадският филм разказва историята на една медицинска сестра, която се грижи за писател на романи на ужасите, когато открива, че домът, в който пребивават е обитаван от духове.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ