65 000 обаждания от бивше гадже: безценно

09.09.2011, 10:11

Нормални ли са бившите?

   
 
65 000 обаждания от бивше гадже: безценно

Всеки от вас, който е убеден, че бившата му приятелка е ненормална, по-добре да помисли отново. Попаднахме на новина в Ubergizmo, която тотално ни втрещи, защото се оказа, че има и напълно откачени жени, които при това живеят в Европа!

Горкият неназован по име 62-годишен холандец, който е герой на тази поучителна история, е преживял огромен ужас и е оцелял. Четете и се учете. Нашият човек си намерил приятелка, при това значително по-млада от него - на 42 години. След известно време, както често се случва в живота, двамата се разделили и всеки поел по своя път. Или поне така си мислел мъжът, а очевидно дамата вече крояла пъкления си план.

Не знаем точно след какво време, но в един момент адът се оказал по-близо от очакваното. За една година бившата му приятелка му се обадила по телефона 65 000 пъти. Изтерзаният Ромео стискал стоически зъби, но в крайна сметка не издържал на психическия тормоз и се свързал с полицията. Органите на реда си свършили работата изненадващо бързо и заловили ненормалницата.

Вероятно ще си помислите, че нашият герой е бил голям глупак, щом въобще ѝ е вдигал телефона. Но когато полицаите задържали бившата му приятелка, у дома ѝ открили десетки телефони и компютри, с които тя е тормозила своя любим. По време на процеса, който завърши преди няколко дни, обвиняемата е заявила, че с 62-годишния мъж продължавали да имат страстна любовна връзка, но той отрича. В крайна сметка съдът се произнесъл в полза на мъжа, а осъдената няма право повече да се свързва с него по какъвто и да било начин.

Каква е поуката от разказаната история? Първо: Никога не знаеш в какво чудовище ще се превърне бившата ти любима след като я зарежеш. Второ: С възрастта жените не поумняват, а по-скоро се озлобяват. И трето: Очевидно родната полиция ни пази, поне в Холандия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ