5 супер важни неща, който си пропуснал във втори епизод от последния сезон на Игра на тронове!

24.04.2019, 11:00

Кой предполагаме, че е изчерпал сюжетната си линия и няма да преживее до трети епизод

   
 
5 супер важни неща, който си пропуснал във втори епизод от последния сезон на Игра на тронове!

Традиционно ще ти разказваме, за нещата от сюжета на епизодите от последния сезон на Игра на тронове, които най-малко се забелязват. Следователно – могат да се изпуснат. Вече ти показахме такива моменти от първия епизод. Защото сме ти приятели изчакваме повече от 24 часа преди да гърмим със спойлери.

ВНИМАНИЕ! ПО-ДОЛУ ИМА СПОЙЛЕРИ, ОТНАСЯЩИ СЕ КЪМ I и II ЕПИЗОД! АКО НЕ СИ ГИ ГЛЕДАЛ ПО-ДОБРЕ СИ НАМЕРИ НЕЩО ДРУГО ИНТЕРЕСНО ЗА ЧЕТЕНЕ ОТ САЙТА!

ПРИЗРАК

2153532

Битието на вълчището Призрак, което притежава Джон Сноу и се изгуби в V сезон X епизод не дава мира на феновете вече години. Именно в тази серия Джон беше убит от Нощния страж, а Давос пусна вълчището извън Стената. След хилядите коментари и дори пускането на програма за събиране на средства, за да се върне Призрак от HBO сведоха глави и обещаха да го върнат (освен драконите и вълчищата струват доста пари на продуцентите). По думите на сценаристите в следващите епизоди Призрак ще прави някои невероятни неща.

Другото обаче е, че са обещали да участва в битката, а нулевото внимание, което му е обърнато до сега ни невежда на мисълта, че може и да не оцелее.

ДРАКОНОВО СТЪКЛО

2153531

Докато героите си изясняват отношенията много зрители вероятно си мислят как тече подготовката за голямата битка? В първа серия ни показаха Джендри, който усърдно кове драконово стъкло, но едва ли само той може да подготви цяла армия.

Ясно може да видим, че по една или друга причина са изрязани кадри. В сцената с Тирион и Джейми се вижда, че самите стени са укрепени с драконово стъкло – те са готови за бой и вътре в замъка.

БРИЕНА ТАРТ – РИЦАР НА СЕДЕМТЕ КРАЛСТВА

2153533

Трогателният момент, в който посвещават Бриена в рицарко звание е също толкова печален. През цялата сюжетна линия тя мечтаеше за това звание, но страдаше, че полът ѝ не позволява да го носи.

Посещаването ѝ в "Рицар на седемте кралства" (както се нарича и епизода) чисто и просто показва, че сюжетната ѝ линия е завършена и най-вероятно тя няма да оцелее.

СИВ ЧЕРВЕЙ И МИСАНДЕЙ

2153529

Сладкото обяснение в любов, бляновете за края на Дългата нощ, топлите континенти и завръщането по родните места е безумно романтично. Уви, поредното сбогуване, което ни казва, че един от двамата или двата няма да преживеят следващия епизод.

ТЕОН

2153530

Теон също приключи сюжетната си линия. Завръщането му при Старките, които предаде във втори сезон и опрощението на Санса говори само за това, че той е изкупил греховете си. Сега му остава само да умре в защита на семейството, което предаде.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ