3 пози за по-шумен секс

14.08.2019, 11:00

Развихри се!

   
 
3 пози за по-шумен секс

Шумният секс определено е много забавен и си има своите предимства. Звуците, които издаваш са директен начин да покажеш да партньора си, че се справя чудесно. Пък и... някак отпускащо е!

Затова, ето и най-добрите пози за шумен секс!

"Извикай ми какво ти харесва"

2175425

Забравете за говоренето по време на секс. Говорете си, чрез издаване на звуци. "Ооо, да" е напълно позволено, но не и "сложи си ръката еди къде си, целуни ме еди как си". Ако успеете да уцелите слуховия синхрон, много лесно ще усетите какво чувства другия само чрез звуците, които издава. За тази цел ще трябва да сте притиснати един към друг, лице в лице, за по-интимно усещане.

Шепнещо привличане

2175427

Използвай тайнствената привлекателност на ASMR. Бавно се събличай, докато шепнеш тихо в ухото на партньорката си какво ще правиш по-нататък. Докато я събличаш ѝ разказвай как ще я докосваш и целуваш. Нежно погали бузите или устните ѝ. Нека тя да седне върху теб за да сте лице в лице.

Разбивачът

2175426

Ако се притеснявате, че ще ви чуят, пуснете плейлист с подходяща музика. Освен, че ще прикриват шума, който издавате, песните могат да ви развълнуват и разгорещят още повече.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ