10 неща, които си заслужават нулите

Да поговорим като европейци. В евро.

Знаете, че да направите 1 милион евро не е лесна задача, но да похарчите тези хубави пачки пари е много по-лесно, особено при наличието на толкова много чудатости, играчки и глезотийки за милиони.

За такава сума бихте купили доста сериозен дял от Кремиковци или да започнете собствен бизнес, но за какво са ви такива рискови инвестиции, когато светът ви предлага толкова много сладинки, от които да избирате. Ще си бъдат само ваши и още повече – с годините могат да се превърнат в експонати с колекционерска стойност.

Вярно е, че ако цялото ви състояние е в такъв размер или сте от новите милионери, спечелили от тото-то, най-вероятно ще похарчите парите си за най-необходимите неща – апартамент, кола, джаджи...От друга страна обаче, родените сред стабилно количество банкноти и планк-ват на милионите си, като Джей Зи, биха разхищавали за лукс.

Тук събрахме една класация с 10-те неща, които да ви дадат представа за какво въпросните индивиди лесно биха похарчили милион евро с лека ръка. Може да се възползвате и вие, но съвет от нас – направете го, когато този един милион има сериозно подкрепление от още няколко нули.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ