"Прочетете" я по бельото ѝ
05.07.2013, 13:07
"Прочетете" я по бельото ѝ
Изборът на бельо не е без значение

Това, че ние, когато смятаме, че ще правим секс, си обуваме "чистите" боксерки, а не "другите", не означава, че и жените подхождат по този мърляшки начин към бельото си. Напротив. За тях е много важно какво ще сложат под дрехите си (за нас, оказва се, също). Вижте как можете да "прочетете" мадамата, ако вече сте стигнали момента, в който я виждате по бельо.

Дантелена прашка

Това момиче е знаело, че вечерта ще прави секс. Вероятно знаците ви в предишните срещи са били доста ясни или пък просто тази вечер си е търсила точно това. А и вероятно се е обезкосмила добре. Каквито и да са били вашите планове за вечерта, нейните са били със сексуална насоченост. И все пак, вероятно мадамата изглежда така, сякаш ежедневно ходи с прашки, но да знаете, че дантелените не се носят всеки ден. Слагат се с цел и по повод. Не се притеснявайте да направите комплимент за бельото ѝ. Ясно е, че го е облякла заради вас.

Боксерки

Тя е готино момиче. Вероятно обича да се размотава с приятели, да пуши джойнт и е фенка на "Междузвездни войни". Ако мадамата, с която сте се разгорещили, носи боксерки, то тя иска да я намирате за сладка. Сигурно си имате работа с мацка, която не обича много да се гримира, по-непринудена е. Харесва приятелите ви (което е много трудно, признайте си), харесва обикновените вечери с бира на нечия тераса. Гледа да се чувства удобно, както в дрехите си, така и сред хората. Такива момичета са рядкост, така че я пазете.

970862Thinkstock/Guliver

Бельо с надпис отзад

Така, тук навлизаме в деликатна тема. Внимавайте, защото надпис на дупето, който гласи "Цяла нощ съм твоя!", веднага трябва да ви даде знак, че това момиче може би няма вкус. Такива надписи бяха оригинални и забавни в 11 клас, а вие не сте в 11 клас, нали?

Гащи тип "пликчета"

Да, първата ви мисъл ще е да бягате далеч от тази госпожица, защото или ѝ е все тая какво бельо носи (което не е добре), или предполага, че ще ви смае със сексуалните си умения (което е добре). Ние обаче ще ви дадем разумен съвет - не съдете за книгата по опаковката, а разгърнете съдържанието.

Мръснишките прашки тип "ластик"

Това са онези прашки, които не скриват абсолютно нищо. 99% можем да ви уверим, че мадамата, чиито прашки гледате в момента, е спонтанна, сексуално разкрепостена и готова на всякакви изненади. И вероятно няма да успеете да я задоволите, но нищо не ви пречи да опитате, нали така.

Източник: BroBible

Сподели във:
Още от