Честита дива 2013 година!
Автор: div.bg 01.01.2013, 10:01
Честита дива 2013 година!
Какво ви (си) пожелаваме

Честита нова година, уважаеми диваци! Също така честит 1 януари, честит вторник и честит махмурлук! Няма как - такова събитие като смяната на календара трябва да се отбележи подобаващо и с обилно количество алкохол.

Освен че в следващите 2-3 месеца ще се мъчим да запомним, че вече живеем в 2013 г., всъщност искаме да ни се случат и още няколко неща. През новата година искаме да не боледуваме, да не се контузваме на ежеседмичните мачлета, да не се сецваме в кръста и по-малко да ни мори махмурлук. Искаме и всички около нас да са здрави, за да можем заедно да дивеем така, както умеем най-добре.

Пожелаваме си изведнъж да се окаже, че България е пълна с пълнолетни, секси, умни, неревниви, самоуверени, богати и красиви жени, които изключително много ни харесват, даже са влюбени в нас и държат да правим секс максимално често.

През 2013 г. бихме искали банковите ни сметки никога да не намаляват до унизително минимални суми, а непрестанно да набъбват, защото шефовете ни са много доволни от нас. Освен това тото милионерът от Перник със сигурност чете Div.bg, така че му пожелаваме да дари най-малко половината си печалба на нашата редакция. Обещаваме да харчим парите му разумно и да качваме снимки във Facebook на всичко, което сме купили/наели с тях.

Пожелаваме си през новата година да не ни се налага да се срещаме със стари съученици, с които нямаме какво да си кажем и с бивши гаджета, с които и да има какво, просто не искаме нищо да си казваме. Би било добре, когато излизаме с приятели на кръчма или на клуб, винаги да има места за нас. Бихме искали и мобилните оператори да не се е*ават с нас, а да са любезни и да правят всичко възможно да ни вземат колкото се може по-малко пари.

Стискаме палци през 2013 г. любимите ни футболни отбори да мачкат наред, да печелят купи и титли и да громят всеки съперник (добре де, ясно ни е, че това е най-нереалното желание досега, но сме длъжни да пробваме).

Всъщност, приятели, всичко гореизброено пожелаваме и на вас. Желаем ви още перфектно зрение, за да продължавате да ни четете с кеф, крепко здраве и щастие, за да се смеете с глас и любов, за да сте още по-уверени. Наздраве, диваци и още веднъж - честита нова дива 2013 година!

Сподели във:
Още от