Ferrari завинаги с вас  12 Виж всички снимки

22.11.2011, 11:23

И ние с него

   
 

Привързаността на мъжа към собствената му кола е пословична. И не е никак случайна, защото колата не се сърди, когато излезете с друга, не мрънка, когато не ѝ обърнете внимание, но за сметка на това винаги ви приютява в прегръдките си, когато вие имате нужда от това.

Рано или късно обаче, любимата кола си отива. Най-тежко е когато тя се превърне в купчина ламарина, ненужна никому, и най-вече представляваща много тъжна гледка. Колко ли милиони съкрушени мъже има по света. Колко ли от тях никога няма да могат да превъзмогнат загубата. Цял живот те търсят кола, която да заеме мястото на онази – най-любимата, но празнината все си остава. Тежка е съдбата на колата, но най-тежка е тази на нейния покрусен собственик.

Точно защото сме преживявали подобна загуба, а и защото познаваме много българи, страдащи по любимото си возило, искрено се зарадвахме щом видяхме масата на Чарли Молинели. И не, не сме се объркали, наистина говорим за маса, в която обаче са събрани тленните останки на разбито червено Ferrari, неизвестен модел. Сега, дори и вие никога да не сте имали Ferrari, независимо в какъв цвят, модел, брой кончета и т.н., със сигурност и вашето сърце ще се пропука при смачкания му вид.

Дизайнерът Молинели е измислил наистина интересен начин да държи спомените на негов много специален клиент живи, като хитро е "сглобил" ламарината на автомобила в компактна и стилна масичка за кафе. А после изпратил произведението си в дома на клиента и, убедени сме, го е трогнал до сълзи.

Дори и тази история да е просто рекламен трик, ние сме изключително заинтригувани от нея и ако цената на тази маса не е особено фрапираща, със сигурност ще се позамислим дали да не пъхнем в нея старата баба Лада. Засега обаче не е ясно колко ще ни струва подобен каприз, затова просто гледаме отстрани и въздишаме. Можете да го направите и вие като посетите галерията ни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ