Това ли бе най-горещата певица на тазгодишната "Евровизия"?

13.05.2022, 16:00

Жалко, че не е отива на финал!

   
 
Това ли бе най-горещата певица на тазгодишната "Евровизия"?

Отново е месец май и половината свят се приковава пред телевизорите да гледа"Евровизия". За поредна година станахме свидетели на редица ограбени държави със страхотни песни и класирали се такива, заради политически позиции (които уж в този конкурс не се толерират). Дори и нашата песен, в която първоначално никой не повярва, бе изпълнена феноменално от Intelligent music project, но за съжаление не бе оценена от Европа.

Днес ще говорим за една от държавите, която също не успя да се класира за финала и ние недоумяваме защо... Става дума за Кипър, които тази година заложиха на нещо класическо и различно от това, което предлагаха 3 години подред. Макар и песента да е доста добра, вниманието ни бе привлечено основно от гръцката певица Андромахи Димитропулу, която представи Кипър с песента "Ela".

2359834

Освен певица, тя е и автор на песни. След като разбрахме за нея веднага се отправихме към социалните ѝ мрежи, з да открием още от нея и повярвай ни, не останахме разочаровани. Може и да не отива на финал, но тази красота ще се помни още дълго.

2359835

С тазгодишното си попадение Кипър за пореден път затвърдиха вижданията, че именно те изпращат най-красивите певици на Евровизия всяка година.

2359836

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ