Забавни пози за горещ секс на дивана
Автор: div.bg 02.09.2019, 15:09
Забавни пози за горещ секс на дивана
Действай!

Седнали сте на удобния диван и гледате телевизия. Постепенно нещата започват да се разгорещяват, но не ви се мърда от комфортното канапе. Точно така, направете го на дивана! Ето как:

Сърфиране върху канапето

2179792Carlee Ranger/Ask men

Ти седиш на ръба на дивана, докато тя е седнала в скута ти, обърната с гръб към теб. Тя може да бъде изправена или да се наведете надолу и да хване глезените си, за по-разнообразни усещания. Можете да експериментирате с доминиране и подчинение в тази позиция, след което да позволиш на партньорката си да поеме юздите.

Силен захват

2179794Carlee Ranger/Ask men

Едно от най-големите предимства на секса върху дивана е възможността за достъп до ъгли, до които иначе нямаме достъп. В тази поза жената може да обхване седалката на дивана с ръце, докато ти коленичиш на дивана зад нея.

На облегалката

2179795Carlee Ranger/Ask men

Жената застава над гърба на дивана, а ти заставаш зад нея. В тази поза мацката ще ти бъде доста удобна и ще имаш лесен достъп за проникване. Има и възможност да използваш дивана като лост.

С гръб

2179793Carlee Ranger/Ask men

Партньорката ти коленичи върху възглавниците на дивана, обърната към облегалката. Тази позиция ѝ осигурява допълнителната опора на ръцете и позволява да регулирате позиционирането на бедрата, за да изберете любимия си ъгъл.

Сподели във:
Още от Секс