Забавни инциденти в леглото, които ще те разсмеят
Автор: div.bg 07.08.2019, 15:08
Забавни инциденти в леглото, които ще те разсмеят
На всеки се случва!

По време на секс, не винаги нещата вървят блестящо. Понякога стават грешки, които за съжаление водят до сериози наранявания. Но други пъти недоразуменията в леглото са повод за много, много смях.

В Reddit хората споделят най-веселите неща, случили се по време на секс. Ето, видя ли, че не си единствения, на когото не му върви.

Приятелката ми говори куп простотии, докато сме в разгара на събитията, а след това не помни дори какзо е казала. Един път я хванах за гърдите и тя се изцепи с "Харесват ли ти тия цицки?". Толкова ми стана смешно, че не можах да спра да се смя през цялото време, а тя ме гледаше с недоумение.

Някои хора пък обичат мръсните приказки, но не винаги знаят как да подходят и изръсват някоя тъпотия, която убива настроението. Затова правете комплименти на партньорката си, кажете ѝ колко е секси. Това е напълно достатъчно.

Друг път пък собствените ни тела ни разказват играта. Кой ли не е получавал спазми и крампи по време на секс? Е, сигурно на много от нас ни се случвало и да изпуснат някой или друг газ...

Съпругата ми пръцна върху топките ми. Падна голям смях и от моя, и от нейна страна. Да, подобна случка може да ти убие желанието, но в този случай беше много смешно.

На моменти нещата предприемат малко по-екстремен обрат.

Рамката на леглото се счупи и двамата паднахме на пода. Това не ни спря, продължихме, но и не можахме да спрем да се смеем.

В крайна сметка такива неща могат да се случат на всеки и това изобщо не трябва да те кара да се срамуваш или да се чувстваш зле. Тегли му един смях и просто се отпусни.

Сподели във:
Още от Секс