Продавам тестис - купувам нов автомобил
27.11.2013, 14:11
Продавам тестис - купувам нов автомобил
Сделката на годината

Според вас колко струват топките ви? Малко? Много? Не си ги продавате? Тези въпроси не са валидни за един човек, който е готов да продаде единия си тестис, за да си купи кола и знае точната сума, която ще получи. Той толкова много иска да има Nissan 370, че е готов да "олекне" с част от най-милото си, за което би получил около 22 000 паунда.

Името му е Марк Париси и явно изобщо не осъзнава какво ще изгуби или вече добре е премислил идеята да продаде единия си тестис. Освен това е очевидно, че има сравнително обикновен вкус. Можеше да иска да си купи Ferrari, нали така? Щяхме ли да му се подиграваме, ако действително искаше да си купи някоя супер скъпа кола? Вероятно.

Марк потвърждава необичайното си решение по време на популярно американско шоу "The Doctors". Там той дори конкретизира, че е готов да се лиши от лявата си топка. Може би дясната я пази за нещо по-мащабно? Всъщност Париси ще дари своя тестис в полза на медицината, а в замяна за добрия жест ще получи гореспоменатата сума.

Вижте и видеото, в което мъжът признава своите намерения. Интересни са реакциите на останалите мъже в студиото, които по разбираеми причини приемат темата малко по-лично от подхилкващите се жени.

Сподели във:
Още от