Осем вида бивши гаджета
Автор: div.bg 11.01.2012, 17:01
Осем вида бивши гаджета
Навсякъде са

Бившите гаджета винаги оставят следа в живота ни. Понякога тя е приятна, по-често е ужасяваща, но споменът за тях ни "топли" дълго време. Завинаги дори. Представяме ви списък с различните типове бивши приятелки, с които вероятно ще ви се наложи (или вече ви се е наложило) да се разправяте.

Възбуждащата

Това е тази мадама, която изкача в съзнанието ни винаги, когато си помислим, че един хубав секс ще ни дойде добре. Ние може и да си мислим, че едно чукане с бившото ни гадже, ще оправи проблемите ни, но истината е, че дори и така да е, в най-добрия случай положението ще се подобри само временно.

Преследвачката

В сегашните времена, когато целият ни социален живот е опасан с кабели, бившата ни не е нужно да се доближава до нас, за да знае какво точно се случва около нашата персона. Едно време екс-гаджетата ни поне бяха принудени да измислят някакви оригинални начини, като например да влизат в апартаментите ни, да ни пращат заплашителни писма и т.н. Сега, вместо това, те просто могат да ни пишат в скайп, в Twitter, Facebook, да ни таг-ват в някакви шантави снимки, да ни канят на безсмислени събития, да ни коментират и какво ли още не.

Оплаквачката

Тя е най-тежкият случай - тотална развалина. Всичките ни опити да се държим мило с нея, да говорим и да я успокояваме, удрят на камък. Честно да ви кажем, нямаме съвет в тази ситуация.

Злата

Тя се е озлобила до неузнаваемост. Едната причина е, че след раздялата, чрез агресивното си поведение мацката се опитва да се защити. Другата може да сме самите ние, ако сме я наранили докато все още сме имали връзка. Трябва да се стремим да стоим далече от нея, защото адът направо е рай в сравнение с женския гняв.

Надяващата се

Тази жена е очевиден идиот, който не разбира защо сме се разделили, въпреки че сме ѝ обяснили стотици пъти с цялата искреност, на която сме способни. Тя продължава да ни говори едни и същи глупости, а на нас ни се струва, че тормозът ѝ никога няма да приключи.

Обвързаната

Ситуацията с нея определено е странна. Тя или е от типа жени, които винаги търсят нов човек до себе си, защото се чувстват неудовлетворени от сегашния си партньор, или просто е неспособна да се справя сама в живота. Преминава от една връзка в друга, само и само да не остане сама. Тези жени не са ли чували за "играчки за възрастни", по дяволите?

Приятелката

Някои хора просто не могат да проумеят, че не с всяка бивша можем да си останем приятели след раздялата. Даже в повечето случаи изобщо не ни се получава. Някои дами обаче са прекалено настоятелни и изобщо не разбират защо на нас би могло да ни бъде неприятно да се навърта наоколо, при положение, че толкова време сме били заедно. Ами, може би точно заради това не искаме повече да я виждаме.

Най-добрата

Тя е много рядък случай. Разбира ни, разбира и себе си и прави точно онова, което е най-добре и за двамата. Тя е онова екс-гадже, което след време наистина се превръща в наша приятелка.

Източник: Guyism.com

Сподели във:
Още от