Как да се справите с бившия ѝ
Автор: div.bg 09.03.2012, 19:03
Как да се справите с бившия ѝ
Тактика и стратегия

Срещнали сте страхотна жена. Вероятно сте осъществили трайна връзка с нея, но съществува един проблем. Тя е много близка с бившия си приятел. Такава вероятност съществува винаги, когато започвате нова връзка. Много жени вървят в комплект с тъпите си приятели, други идват с проблемите си от работата, но няма по-трудна ситуация от тази да попаднете на жена, която е най-добра приятелка с бившия си.

По някаква необяснима причина много мъже просто не могат да преглътнат факта, че други мъже са били интимни с тяхното момиче. Което е смешно, защото жените поне това умеят да осъзнаят. Когато срещнете жена, която поддържа здрави контакти с предишното си гадже, тя непременно ще ви каже: "Ами аз и Кънчо сме си най-добри приятели. В секса нещата нещо не ни се получиха, но продължаваме да сме си адски близки."

Жените много добре познават крехкостта на мъжкото его и ще ви поставят в подобна ситуация, защото знаят, че направо ще откачите. Затова се направете, че не ви пука, въпреки че отвътре горите и си казвате наум: "Аз не съм си приятел с нито една от кучките, с които съм излизал преди. Иска ми се всичките да са на дъното на Черно море. Изобщо не ми пука за тях."

В началото може и да успеете да заблудите новата си приятелка, че отношенията ѝ с бившия ѝ не ви касаят. Да, но със задълбочаване на връзката ви вие ще ставате все по-истински и ще спрете да се преструвате. Ще преживеете първия си скандал, а тя ще се обади на бившeто гадже, за да поговори с някого. А никой друг не я познава толкова добре, колкото него. По принцип може и да не сте ревнив, но няма как да не се жегнете, когато тя се кикоти, докато разговаря с него по телефона. Ще започне малко по малко да ви яде отвътре.

Сприятелете се с врага

Thinkstock/Guliver

Е, какво е решението? Лесно е. Сприятелете се с врага. Можете да го поканите на вечеря у дома и да застанете лице в лице с мъжа, който преди вас е целувал гаджето ви. Дръжте се с него, както бихте се държали с всеки друг мъж. Опознайте го. Когато сте заедно с приятелката ви и бившия ѝ, ще можете да наблюдавате какви са отношенията им, каква е динамиката на общуването помежду им. И най-вероятно ще видите сам, че между тях вече няма нищо. Не би трябвало помежду им да протича сексуална енергия. Погледнете на него просто като на малко по-космата нейна приятелка.

Това е. Той просто е поредната ѝ приятелка. В края на вечерта му стиснете ръката, дръжте се приятелски. Но пък не бъдете прекалено жизнерадостен, защото ще преиграете. Трябва да се справите със ситуацията. Не забравяйте, че става дума за бившия, който сега ѝ е "само приятел". Я си представете, че някъде в пространството може да съществува и бившият, когото тя все още обича? Него може и да го ударите, но този тук засега е безобиден.

Ако вие тримата сте били някъде заедно и сте видял, че между двамата не прехвърчат никакви искри, можете да се успокоите. Но ако излизате само вие и приятелката ви, а тя не спира да ви говори за онзи досадник, значи очевидно все още има чувства към него.

Разберете се с нея, не с него

Ако усетите, че гаджето ви все още обича бившия си приятел, трябва да говорите с нея, не с него. И трябва да си признаете: избрали сте грешната жена. И сте го сторили, защото не сте могли да разчетете сигналите, които тя ви е изпращала. Основният проблем на всички хора, които започват нови връзки, е, че в началото се привързват прекалено бързо и не внимават за важните сигнали. Често се самозаблуждаваме с мисли като: "О, Боже, та тя е перфектна за мен." Да, но не спира да говори за бившeто си гадже и за онази патка, с която излиза той сега.

Трябва да си отворите широко очите. Извикайте я, седнете някъде и ѝ кажете: "Виж, не мисля, че си го превъзмогнала." Трябва да я предизвикате и да слушате наистина много внимателно всяка дума, която ви каже. Обърнете внимание на езика на тялото ѝ и на думите, които използва. Правете онова, което е трябвало да сторите още в началото на връзката си – внимавайте. Ако съмненията ви, че още обича предишния мъж, се потвърдят, то отношенията ви нямат бъдеще. Поне в този момент. И вие трябва да излезете от ситуацията като голям човек.

Източник: AskMen

Сподели във:
Още от