Какво виждат жените в профила на мъжа в мрежата
13.08.2013, 14:08
Какво виждат жените в профила на мъжа в мрежата
Да не забравяме разликите

Мъжете най-често гледаме снимките на мадамите в техните профили. Така е, признаваме си го без бой. Обаче за жените нещата не са толкова прости, на тях не им е достатъчно да видят чифт гърди и нацупени устни, за да се влюбят до полуда. Затова, момчета, преразгледайте информацията, която се съдържа на профила ви, както в сайтовете за запознанства, така и във Facebook, като имате предвид нещата, които жените забелязват там:

Жените обръщат внимание на правописа

Живеем в ера, в която има спелчек. Лошото е не само, че прави лошо впечатление, но жените възприемат за глупави мъжете, които допускат правописни грешки. 

Гледат снимките, но по друг начин

Това ще рече, че не гледат само физическите дадености на мъжа, затова и не си падат особено по мускулярските ни снимки от фитнеса, а гледат какво казва снимката за човека. Ако, да кажем, имате снимка, на която сте прегърнали майка си, някои жени ще си помислят "Ау, мамино детенце", а други - "Чудесно, той уважава майка си". Ако на някоя снимка държите бебето на брат си или някоя кученце, ще умрат от умиление. Честно!

И те не обичат клишетата

Така че няма нужда да пишете "Обичам да карам колело", "Обичам да яма" и т.н. Това са клишета, които отблъскват и не казват нищо уникално за вас самите.

Не са впечатлени от пиянските ни възможности

Някои мъже пият доста, други само се хвалят, но за жените не престижно това, че един мъж може да надпие цяла група казаци. За съжаление е така. Затова си споделяйте пиянските постижения с приятелите, а не с дамите, които искате да свалите.

Очакват да изтъкнем най-доброто и да скрием най-лошото за себе си

А не обратното, както често се получава. Например, винаги се намира някой откачалник, който да си напише статус, че в момента херпесът му е поотминал, но да се пазят всички дами, с които може да се срещне през следващите дни. В такъв скучай няма да се срещне с нито една.

Трябва да изпъкнете

Колкото и банално да звучи, мадамите, особено готините, постоянно са нападани с предложения от мъже. За да ви обърнат внимание, ще трябва да изпъкнете, да намерите с какво да ги заинтригувате.

Не бъдете арогантни

Жените буквално се отвращават от мъже, които си позволяват да им казват какво искат. Сещате се, онези с изказвания от сорта "Знам какво искаш, скъпа, ти си едно лошо момиче, искаш голям пичага като мен..." и подобни. Освен отблъскващи, тези изказвания са и меко казано тъпи.

Източник: MadeMan

Сподели във:
Още от