ОЧАКВАЙТЕ: 2013 Cadillac XTS

12.11.2011, 14:15

   
 
ОЧАКВАЙТЕ: 2013 Cadillac XTS

Крайно време беше от Cadillac да освежат вида на своя основен модел седан и да представят на феновете си автомобил, който наистина да е конкурентоспособен на пазара на луксозни и високотехнологични превозни средства.

Новият 2013 Cadillac XTS ще бъде представен само след няколко дни на автосалона в Лос Анджелис и по този начин ще замести напълно вече остарелите, и доста по-грозни, DTS и STS. С появата си новият флагман на Caddy не само затваря една страница в историята на компанията, но и прави заявка за лидерското място сред луксозните автомобили на бъдещето.

Според производителите на XTS, колата е проектирана отвътре навън с идеята да предложи на собственика ѝ едно наистина лично пространство - лична щаб квартира на четири колела. В автомобилът е заложена нова концепция относно потребителската електроника, разбирайте много мултитъч екрани, сензори за близост и последните достижения на високите технологии. Като цяло пакетът предлага един изцяло нов поглед върху начина, по който се забавлявате в автомобила, по който го управлявате и по който се сливате в едно с него.

Официалното представяне на XTS е на 16 ноември, когато ще мога да ви разкажа малко повече за това, което се крие зад тези три букви с марката Cadillac т.е. да разберете какво се крие под капака на колата, в самото купе и до колко комбинацията между двете не е по джоба на обикновения българин.

Очаквайте продължение!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ