ВИДЕО: Часовник промени представата ни за кални бани

17.10.2011, 11:45

   
 
ВИДЕО: Часовник промени представата ни за кални бани

Някои от нас си набавят необходимото количество адреналин, само когато се качат на големия звяр и се отправят към неизвестното. Препятствия като липса на пътна настилка, клони и цели дървета, които се изпречват на пътя, или кал до коленете просто не представляват каквато и да било пречка за ентусиастите на офроуд изживяванията.

За ценителите имаме специално предложение, което от време на време да им напомня, че и времето съществува като фактор в играта по техните правила. Casio G-Shock Mudman може да звучи като име на смотан супергерой, но в действителност е часовникът, с който можете да отидете навсякъде. Е, изключваме официалните събития в града, но те в момента слабо ни интересуват.

Когато си там в дълбоката гора или препускаш през низини и плата без да знаеш къде отиваш, последното нещо, за което се замисляш, е дали часовникът ти ще пострада от контакта му с природата. Затова обаче са помислили от иконата Casio и именно за офроуд авантюристите са конструирали Mudman по нова технология, която не позволява на мръсотиите и калта да достигат до вътрешността на корпуса и съответно да я увредят.

Като един добър представител на колекцията за екстремни спортове G-Shock и този часовник е с "антишокова" конструкция, която може да устои на всякакви удари и вибрации или външни влияния, които за класическите часовници биха се оказали пагубни.

Дизайнът е динамичен и абсолютно би отговарял на профила на притежателя си, тъй като функциите на G-9300 са съобразени изцяло с начина на забавление на мъжете с високопроходими машини на 4 колела. Само някои от дългия списък с екстри са: механизъм, който се захранва със слънчева светлина, автоматично осветяващ се дисплей (циферблат), дигитален компас, термометър, дисплей за лунната фаза в текущата ширина и надморска височина, световно време, хронометър, индикатор за батерията, водоустойчивост до 200 метра дълбочина.

И на върха на всичко, Mudman е "зелен" часовник, което със сигурност ще го направи любим аксесоар на природозащитниците. Целият корпус и каишка са изработени от колофон (смола), а стъклото над дисплея е изцяло минерално и е устойчиво на надраскване и удари.

Всичко, което изброихме до сега, можете да видите в това детайлно видео и да влезете в настроение за следващото приключение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ