Camaro - единственият оцелял в "Трансформърс"

18.02.2012, 12:59

   
 
Camaro - единственият оцелял в "Трансформърс"

Всичко започна с група извънземни роботи, готови да защитават Майката Земя от техните зли противници, използвайки превозни средства като скулптурираното Chevrolet Camaro, за да се адаптират към нашия свят. "Трансформърс" измина дълъг път, който се осея с милиарди долари и театрални успехи, но четвъртата част от иконичната поредица може да се окаже "обратът в живота" на мнозина.

Майкъл Бей или режисьорът зад първите три филма, тържествено обяви на сайта си, че ще се върне в онази измислена реалност за четвърти пореден път, но този път е решил да вземе там със себе си много малка част от актьорския състав. Меган Фокс беше изхвърлена зад борда още преди заснемането на третата част, но изглежда, че Шая Лабъф ще излезе също от поредицата, а скоро след това Джош Дюамел и Тайрийз Гибсън може да тръгнат по петите му.

Това какво ще означава, по дяволите, за "Трансформърс"? Какво ѝ остава на горката застрашена Майка Земя?

Е, добре, не мислете прекалено много. В последните два филма се наблегна повече на битките между Аутоботите и Десептиконите отколкото на сценария. Ние си мислим, че докато екшъна остава на фокус и докато присъстват яки автомобили, "Трансформърс" просто ще са си супер.

Надяваме се, че до 2014 г., когато ще излезе четвъртия филм от роботизираната сага, Бей няма да реши да изхвърли и единствения останал член на актьорския състав – любимия ни Chevrolet Camaro. Ще се съгласим с него, само ако намери по-добър заместител, иначе една гневна Div вълна ще залее Холивуд и най-вече компанията на Майкъл Бей. 

 

 Източник: TopSpeed

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.02.2012 | 10:18
2 нещо не ми хареса статията
от Не е посочен | 18.02.2012 | 17:47
1 Какво общо има Оптимус Прайм с червеното камаро по-долу ? :) И какъв по-точно е смисълът на тази статия :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ