Плажен аксесоар от ново поколение
16.06.2012, 10:06
Плажен аксесоар от ново поколение

Това, дето го виждате на снимката, е едно от най-странните неща, на които сме попадали от много време насам. А, повярвайте ни, ние гледаме много странни неща всеки ден, но не ви ги показваме всичките, защото ни е страх да не влезем в затвора. Тая многофункционална джапанка обаче нямаше как да ви я спестим. Идеята на създателите е следната – ако случайно отидете на плаж или басейн и сте си забравили плувките, да може да си обуете джапанките и да плувате с тях.

Гениално! Каишките, които по принцип трябва се слагат между пръстите на крачетата, са ластични, разтягат се и могат са се слагат между... вие виждате къде. Колко повече я гледаме тая джапанка обаче, толкова повече въпроси започват да се въртят в главите ни.

Какво правиш, например, с втората, когато си сложиш едната? Някак си не върви да ходиш на куц крак, вероятно идеята е да дадеш едната на приятелката си или пък да я споделиш с някой авер. Въпреки че двама мъже с чехли место гащи биха събудили огромни подозрения.

Второто питане, което веднага изниква в съзнанието ни, е какво става ако някоя готина мадама мине по плажа? Достатъчно здрави ли са тези ластичета или джапанката ще се накланя напред и нагоре като подвижен мост. Все въпроси, на които няма да можем да си дадем отговор, защото никога не бихме си сложили подобно нещо, пък и съветваме и вас да не го правите.

Сподели във:
Още от Забавно