Елементарни неща, които някои хора осъзнават на "дърти години"

23.07.2020, 17:00

Акъл трябва!

   
 
Елементарни неща, които някои хора осъзнават на "дърти години"

Хората вярват в какво ли не. Но вероятно трябва да си живял в пещер, за да не знаеш нещата, коитотези хора споделят, е не са осъзнавали до доста зряла възраст...

Киселите краставички са обикновени корнишони в буркан. Отне ми 30 години да го осъзная...

2238975

Каране на колело. Научих се на 18, защото родителите ми повярвали на астролог, който им казал, че ще преживея страшен инцидент, докато карам. Затова трябваше да се науча тайно с помощта на приятел.

Мислех, че биволите са птици, а известните buffalo wings са от споменатите птици.

Стъклените предмети не трябва да се слагат на котлона. Познайте как научих това.

Разбрах, че всъщност НЕ ми липсва единият тестис. Мислех, че трябва да имам 3 цели 14 години от живота ми.

Мислех, че името на Гуен Стефани е Gwence Defani, докато навърших 20 години.

Лаймът не е неузрял лимон.

2238973

На някои кремове капакът е кръгъл, но в центъра на капака има заострен край. Обикновено тези тубички с крем имат уплътнение и за отстраняването му аз винаги използвах нещо остро като химикалка. Отне ми 23 години да разбера, че острият край в центъра на капака е поставен точно с тази цел...

2238972

Ребрата, които ядяхме с братята ми като деца не са били от велосираптори. Поради някаква прични родителите ни ги наричаха ребра т велосирапроти, а ние вярвахме, че баща ни ходи да убива динозаври, за да ги ядем за вечеря. Е, бях в гимназиална възрст, когато разбрах, че това са обикновени ребра.

До 19-годишна възраст вярвах, че съм единствения, който изпитва проблясъци на събития, които вече съм преживял или т.нар. Дежа ву. Осъзнах грешката си, когато споделих това с моята приятелка и тя ме изгледа с мрачно изражение на лицето си и не каза и дума. Бях объркан, така че проверих з акакво става дума и бях шокиран, като видях, че дежа ву е доста често срещано. Много се засрамих.

Разбрах, че се справям по-добре са. Отне ми три развода, за да го осъзная.

Не знаех, че жените могат да забременеят, без да изпитат оргазъм... Научих го на 26 години.

Съпругът ми не знаеше, че месото е мускулът на животното. Той смяташе, че всяко животно има част от тялото, наречена "месо". Горкият изпадна в емоционална криза, когато му казах. Всъщност той е много интелигентен човек, но този факт му е избягал, тъй като майка му не искала да го разстрои като дете.

2238976

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ