Еволюция: Жените са секси само по прашка
08.10.2013, 15:10
Еволюция: Жените са секси само по прашка
Кратка история на прашките

Както става ясно ще си говорим за прашките, но не за онези от дърво и ластик, с които изстрелвахме камъчета като деца по прозорците на злите съседи или на училището, а за онези деликатни представители на женското (и за жалост понякога на мъжкото) бельо. Прашките.

В началото бе... - Прашката произлиза от препаската, носена още в Древен Египет, Древна Гърция и в телевизионното шоу от 1932 г. "Tarzan The Ape Man".

1874 - Бандажът бил изобретен от спортна компания за поддържане на мъжките гениталии най-вече при спортистите, a по-късно се оказал вдъхновение за прашката.

1939 - Оттогава датира първия записан коментар за прашките. Той е на кмета на Ню Йорк - Фиорело Ла Гуардия, който казва, че голите танцьори трябва да се обличат по-прилично.

През 50-те години на 20 век - В САЩ дебютират сандалите тип прашка - между палеца и показалеца. Тогава те са направо скандални.

1974 - 100 години след като от спортната компания Sharp & Smith изобретяват бандажа за спортистите, Руди Гернрайх подобрява това изобретение, като на практика прави прашките. Поне на него се приписва заслугата за създаването на банския костюм с прашка.

През 90-те години на 20 век - Макар че прашките отдавна шествали по дупетата на екзотичните танцьорки и други хора в Бразилия много преди 90-те години, това е времето, в което тази "дреха" дебютира в САЩ.

1992 - Излиза песента "Thong Song" на Kyuss.

31 декември 1999 - Sisqo прави истински пробив с неговата песен за прашките "Thong Song".

2000 - Сексуалното пробуждане на Бритни Спиърс циментира пробива на прашките в новото хилядолетие.

Май 2013 - Риана помага на цивилизацията да се подготви за новата прашки революция със специално превю на видеото си "Pour It Up".

1066548

25 август 2013 - Лейди Гага "завлича" дупето си в прашки на видео наградите на MTV.

1066550Guliver/Getty Images

През този месец - Риана, Майли Сайръс, Кеша си показват дупетата по прашки на воля, причинявайки истински хаос.

В бъдеще - никой вече няма да носи друго бельо, освен прашки.

Сподели във:
Още от