Горчива мъст за всяка бивша
05.04.2013, 17:04
Горчива мъст за всяка бивша
Разбира се, във Facebook

Приятелката ви ви е зарязала? Освен че очевидно е глупава, вероятно ви е накарала и да се чувствате ужасно. Ние сме фенове на отмъщенията, особено когато са заслужени, затова днес ще ви запознаем с някои практики, с които да побъркате бившото си гадже чрез действията си във Facebook.

Трябва да подходите интелигентно и сега ще ви обясним как. Разбира се, този план няма как да сработи, ако така зверски сте се скарали с мацката, че сте се изтрили взаимно от всякакви социални мрежи, чатове и т.н. Затова внимавайте разочарованието от каха на годините прекарани заедно да не се стовари върху вас с такава унищожителна сила. В противен случай няма да сте способни на това:

За да я накарате да ревнува, трябва да действате прецизно

Не може просто да започнете да се снимате с други момичета и да качвате всичко във Facebook. Така нещата ще са прекалено очевидни и ще изглеждате твърде отчаян.

Вместо това - поиграйте си с въображението на бившата ви

Снимайте се с момиче, но не показвайте лицето ѝ. Изрежете снимката така, че да се вижда, че ви е прегърнала някаква мадама, но да не става ясно коя е. Когато бившата ви приятелка види тази снимка, въображението ѝ ще ѝ внуши, че сте се снимали с най-сексапилното момиче на света. Нищо, че е видяла просто една ръка. Веднага ще си помисли, че сте влюбен и то в перфектната жена.

Превърнете се в перфектния мъж

Как да стане това обаче? Много просто - започнете да публикувате статуси и снимки за всички неща, които вече бившата ви приятелка е посочвала като недостатъци. Всичко, което тя е искала да промени у вас. Да кажем, че винаги се е оплаквала, че не чистите с прахосмукачка. Хоп - спокойно можете да публикувате небрежна снимка, на която "някой" ви е хванал как чистите, като я придружите с надпис "Подготовката за филмовата вечер върви с пълна сила".

Важно е да направите така, че да не си личи, че сте се снимали нарочно

Никога не сте обичали да готвите и тя се е побърквала заради това? Поръчайте си суши, подредете го в чиния и го снимайте. Бившата ви, разбира се, ще види снимката (защото през няколко дни проверява профила ви) и моментално ще реши, че сте започнали да готвите.

Когато правите въпросните снимки, може да подходите малко по-творчески и небрежно да подхвърлите в тях някои много важни елементи. Дамска чанта, шалче, кутийка тампони. Кутийката тампони, виждаща се отстрани на мивката (която вие чистите и в този момент някой ви е снимал, нали...) е абсолютно сигурен знак, че живеете с някоя. А бившата ви приятелка ще добави към това "някоя" и "много красива, секси, ооо, неее искам си го отново при меееен!".

Време и за третата много важна стъпка.

СТАТУСИТЕ

Именно те ще хвърлят бившата ви приятелка във въображаемия Ад. Използвайте статусите във Facebook умно.

"Снощи беше епично! Гърбът още ме боли."

Така, тя го чете и си мисли: "Ок. Ето, същият загубеняк си е, който пие до сутринта и се потрошава."

Нека добавим нещо към статуса - намигащо човече - "Снощи беше епично! Гърбът още ме боли. ;)"

Сега тя го чете и си мисли: "О, не, сигурно се е контузил докато е правил най-якия секс в живота си с онази готината мадама от профилната снимка, която си разхвърля тампоните из къщата му..."

Ако пък публикувате нещо като: "Снощи си загубих часовника."

Бившата ви приятелка чете и си мисли: "Да, ето, същият безотговорен идиот е, който непрекъснато си губи някакви неща."

А сега да добавим намигащото човече - "Снощи си загубих часовника. ;)"

Сега в главата на приятелката ви се чува нещо подобно на: "О, Боже, пак се е събличал, защото е правил най-якия секс в живота са с онази готината мацка и после не е могъл да си намери часовника..."

Ако сте изпълнили горните три стъпки, значи мисията е приключила успешно. Бившата ви приятелка вече е убедена, че в живота ви има нова жена, която е мега-гига секси, живеете заедно, правите космически секс и какво ли още не. Женското въображение е безкрайно. Както и вашето желание за отмъщение, нали така ;)

Източник: MadeMan

Ако този материал ви е харесал, присъединете се към Div.bg във Facebook, за да четете още любопитни статии и да гледате интересни клипчета.

Сподели във:
Още от