Булката е по прашки
24.01.2012, 18:01
Булката е по прашки

В Църквата отдавна вдигат врява за провокативните сватбени рокли на някои младоженки, които са без презрамки или с по-дълбоки деколтета и показват повече плът от допустимото. Хората на расото обаче със сигурност ще нададат истински вой до небесата, ако под техния купол влезе булка, пременена с един от последните модели на немската дизайнерска къща Kaviar Gauche.

По време на модната седмица в Берлин на подиума притича манекенка, която демонстрира тоалет, който трудно може да се нарече рокля, камо ли булчинска. Моделът всъщност представлява няколко оскъдни парчета плат, които покриват гърдите. Парчетата са свързани с централна лента, която се спуска надолу по тялото и покрива едва забележими снежнобели прашки. Към това добавяме и ефирно було, което покрива "булката" от глава до пети. Секси, а?

Guliver/Getty ImagesОпределено това е... булчинска рокля, която плаче за церемония на плажа или по-скоро за горещите предели на първата брачна нощ. Едва ли има свещеник, който би допуснал в църквата си булка, облечена с този провокативен до безбожие тоалет. Не сме много сигурни дали модерната младоженка е достатъчно смела, за да заложи на точно тази "рокля", но искрено се надяваме, че ако някоя мацка все пак реши да се жени облечена в модела на Kaviar Gauche, ще ни покани на сватбата си. Много ни бива в хващането на жартиери, макар че тук такива не личат, вероятно за церемонията е предвиден поне един... червен.

Сподели във:
Още от