Брутални истории за бивши гаджета
22.10.2014, 14:10
Брутални истории за бивши гаджета
Зарязани, но запомнени завинаги

Най-добрият вариант е двама души да прекратят интимните си взаимоотношения, но все пак да си останат приятели. Но често това е напълно невъзможен изход. Понякога любовните връзки приключват с гръм и трясък, рев, агония, кръв, сополи и размазан грим. Сега ще прочетете няколко точно такива брутални истории за бивши гаджета, събрани и описани от екипа на Mandatory.

1. Първото ми гадже се опита да ме убеди, че си е срязал вените, защото не искам да се съберем отново. "Кръвта" по ръцете му беше всъщност кетчуп.

2. По едно време излизах с момиче, което започна да слага масло в абсолютно всичко, което ям. Правеше го, защото ѝ казах, че няма значение какво ям, тъй като не мога да напълнея. Е, доказа, че съм бил в грешка. Огромна грешка.

3. Бившата ми приятелка беше доказано луда. Смяташе, че в нея живее "втори дух", наречен Шу Дракон (впрочем тя си имаше и други "души" - Горящото Асо, Сребърната Бивна и др.). Твърдеше, че всички от семейството ѝ са нинджи. Правеше се, че кашля кръв и казваше, че го прави, защото нинджа-чичото ѝ я е ударил в стомаха. Веднъж минахме покрай един магазин и тя ми обясни, че е затворен, защото с баща ѝ са се млатили вътре.

4. Познавам един тип, който излизаше с истинска ненормалница. Разделиха се, когато тя отиде в колеж и една вечер му се обади, за да му се оплаче, че посредством радио вълни е била ухапана от вампир, който живее на 10 км. от нея, така че и тя вече е вампир.

5. Една седмица преди да отида в колежа приятелката ми заяви, че е бременна, за да ме откаже да замина. Прати ми снимка с положителен тест за бременност, която от километри си личеше, че е интернет сток снимка. Влязох в Google, написах "положителен тест за бременност" и тази снимка беше първата, която излизаше. Накарах я да дойде и да си направи тест пред мен. Беше отрицателен.

6. Когато се разделих с приятеля ми, той изпадна в истерия и единственият начин да ме остави да си тръгна, беше да му обещая, че ще сме най-добри приятели. Но не просто най-добри, а нещо повече: искаше да ходя да преспивам у тях, в неговото легло. Каза ми, че всяко следващо момче, с което излизам, трябва да е напълно съгласно с това условие или няма как да се срещам с него.

7. Бившият ми (аз бях на 18, а той на 23) намери паролата ми за телефона. Прегледа всичките номера вътре и писа на всички, които не познава и не са ми роднини, да спрат да говорят с гаджето му и да ни оставят на спокойствие. Щях да скъсам с него така или иначе, защото все оставяше дъската на тоалетната чиния вдигната.

8. Започнах да излизам с един тип, който беше изключително близък със сестра си. Единствено дете съм, така че ми трябваха месеци, за да разбера, че нещо не беше наред. Разпитах други хора и осъзнах, че гаджето ми и сестра му не се държат нормално. Първия път, когато тя ни дойде на гости, аз бях тотално игнорирана, двамата започнаха да си шепнат нещо в ухото и да се подхилкват, после тя седна в него, а хората ме питаха това ли е новата приятелка на Джош.

9. След като ходих с един пич 4 месеца, той започна да ми говори как ще се оженим, ще родя децата му, насили ме да си купувам точно определено бельо, започна да мисли имена за децата и запланува да си татуира името ми. Тъй като нямаше пари за татуировка, буквално го издялка с нож на рамото си.

10. Една година след като скъсахме, бившият ми ми изпрати извинително писмо. На следващия ден ми написа: "Мечтая да те наплюя в лицето и с голи ръце да ти счупя гръкляна."

11. Бившата ми приятелка се опита да ме сгази с колата. Преследва ме до една улица, която свършваше с ограда. На следващия ден ми се обади да ми каже, че съм бил като секси кошутка, бягащ пред колата ѝ.

12. Една от бившите ми приятелки беше убедена, че ѝ изневерявам с майка ми и сестра ми, така че всеки път, когато бях с тях, тя ме засипваше със съобщения и обаждания. Когато заминах на почивка с нашите, гаджето ми ме помоли да спя в отделна стая, за да не правя секс тях.

13. Четири дни след като се разделихме, заварих бившата си приятелка да ме чака в хола. Бях забравил, че има ключ. В ръката ѝ имаше бутилка вино, а в другата - нож. Избягах и се обадих на полицията, за да я арестуват.

14. Ето историята с първото ми гадже. Тя имаше следните правила и изисквания:

- При никакви обстоятелства да не я изненадвам - нито у дома, нито на работното ѝ място. Никакви изненадващи вечери, никакви изненадващи подаръци.

- Когато сме навън, никакви демонстрации на близост. Без държане за ръце, без целувки, без прегръдки. Само вървене рамо до рамо като брат и сестра.

- Понеже работехме на едно и също място, но на различни етажи, когато смените ни съвпаднеха, имахме точно 15 минути на ден да се видим и то само ако тя дойде при мен. Абсолютно ми е забранено да отивам аз при нея.

- В секса позата е само мисионерска. Никаква любовна игра и никакво използване на ръцете.

- Когато тръгна да свършвам, тя се обръща на една страна и казва "Отивай в банята", защото е отвратена от спермата.

Сподели във:
Още от