Билбордите оживяват с J&B
30.11.2012, 14:11
Билбордите оживяват с J&B
Вече всеки може да усети парти атмосферата на миналия век

Партито е навсякъде около нас - именно тази идея защитават от J&B с първия за България жив билборд. Инсталацията мигом се превърна в топ атракция за жителите на София, които често се спират, за да се снимат с нея. Платформата е разположена на площ от 25 кв. м. и интериорът ѝ пресъздава парти ситуации през различните епохи от създаването на J&B през 1749 г. досега.

От 19 ноември до 2 декември живият билборд може да бъде видян на бул. "Цар Освободител" в близост до паметника на Съветската армия. Инсталацията ще оживява всяка вечер от 17:30 до 20 часа, а усещането за истинско парти ще бъде допълнено от клубно осветление и музика. Минувачите, които попаднат в близост до инсталацията ще бъдат моментално пренесени в 20-те години на миналия век благодарение на специалния декор, който е предоставен от мебелни магазини КАРЕ и тоалетите на 5-мата живи манекени.

Приятелството на J&B с всички хора, които умеят да се забавляват го превръща в №1 парти уиски в света. Всичко започва от създателя на компанията Alfred Brooks, който се отдава на мисията да промотира J&B сред многобройните си приятели във висшето лондонско общество. Парти популярността си в Щатите то придобива благодарение на Франк Синатра, който на всяко свое участие на сцената се появява с бутилка J&B. Известни със страстта си към забавленията, режисьорите от филмовите къщи в Италия също редовно получават каси с безплатно J&B. Затова и през 60-те и 70-те години на миналия век уискито J&B се появява по-често в италианските филми, отколкото София Лорен. Още от най-ранното италианско кино, през филмите за Джеймс Бонд и класиките на Алфред Хичкок, "Жестоки улици", "Добри момчета", "Време за мъже", "4 сватби и едно погребение", до "Сексът и градът", J&B винаги е в главната роля, достойна за Оскар. Безспорният парти имидж на J&B се затвърди и с организирането на най-големите партита на най-нетрадиционните точки по света. Затова и тази невероятна история на J&B може да се подпише само по един начин - Starting Parties Since 1749.

В духа на забавленията J&B пусна на българския пазар лимитирана серия цветни бутилки. Така за първи път запазената марка на уискито - зелената бутилка вече може да бъде намерена и в жълта, зелена, оранжева, лилава и синя разновидност.

Видеото, което показва създаването на първия жив билборд и реакциите на случайни минувачи около него можете да видите на фейсбук страницата на J&B.

*Информацията е от партньор на Div.bg

Сподели във:
Още от