Мъжки кодекс (Част 4): Свещени правила как да се държиш в цивилизования свят

01.02.2017, 17:15

Използвай като Библия!

   
 
Мъжки кодекс (Част 4): Свещени правила как да се държиш в цивилизования свят

Тъй като сме ужасени от поведението на някои наши събратя, създадохме свещения мъжки кодекс на DIV.BG! За да няма "Фикита", подражатели и прочие бедни душички, които срамят и без това накърненото вече мъжко име, взехме нещата в свои ръце. В "Част 1" ти дадохме основните насоки, в "Част 2" ги развихме, в Част 3 допълнихме, а сега е време да продължим напред.

Моисей има заповеди. Хипократ – клетва. А ти имаш "Свещеният мъжки кодекс на DIV.BG".

Правило 31

Ако жена ти иска да запознае грозната си приятелка с някой от твоите приятели – можеш да ѝ разрешиш. Но само, ако си дал време на авера да измисли причина, за да откаже срещата. Примерно: заминаване в манастир или постъпване в армията.

Правило 32

Универсалното възнаграждение за приятели, които са ти помогнали с местенето (например) се явява бирата. Формулата е следната: (времето, което са отделили)X(количеството кашони)Х(етажите) = числото на бутилките бира, които трябва да почерпиш. 

Правило 33

Нямаш право да коментираш външността, характера и моралните качества на жена, която ослепелият от любов авер е довел, дори да има глупостта да нарече това – "сериозни отношения"!

1850936

Правило 34

Когато отиваш на свиждане на приятел в болницата нямаш право да го питаш на кой смята да остави колата. Просто поискай ключовете.

Правило 35

Ако приятел те помоли да му помогнеш с местенето на мебели можеш да му откажеш единствено, ако си си счупил гръбнака. Ако това е приятел на приятел за отказ може да се приеме причината – физиологическа нужда да седиш на дивана и да гледаш реклами.

1850935

Правило 36

Автомобилното правило "ДПИ" – дай, път на идиота.

Правило 37

Винаги отваряй вратата на таксито на девойката и се качвай до нея – на задната седалка.

Правило 38

Не изневерявай в радиус от 9 пресечки от вкъщи!

1850933

Правило 39

Никога не се намесвай в семеен конфликт.

Правило 40

Никога не обсъждай цените с хора, на които си платил сметката.

Очаквай Част 5...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ