Известни мъже, за които не си и предполагал, че имат татуировки

29.07.2019, 09:00

Впечатляващо!

   
 
Известни мъже, за които не си и предполагал, че имат татуировки

Всеки верен фен на ДИВ знае, че тук сме огромни ценители на рисунките по тялото. Татуировката е един от най-яките начини човек да изрази себе си и да изобрази нещо, което е истински важно за него.

И точно заради това днес ще обърнем внимание на няколко известни мъже, които дори и не сме предполагали, че имат татуси. Възможно е умишлено да ги крият, имайки предвид, че голяма част от тях работят в сферата на шоубизнеса. Но ние ги разкрихме и ги показваме и на вас.

Шон Мендес

2172831

Този на пръв поглед лигав поп музикант ни изненада с китара на дясната си ръка, която изобразява хоризонта на Торонто (там е роден). Горната част на китарата показва звукова вълна от гласовете на родителите му. На лявата му ръка пък виждаме пеперуда, чието дясно крило е от цветя.

2172826

Брад Пит

2172833

Да, точно така, Брад е прилично татуиран. Една от най-култовите е надпис на френски, който гласи "Животът е абсурден”. Също така, върху дясната му ръка са изписани инициалите на децата му. Някъде по тялото му се крие и татуировка на санскритски, която е еднаква с тази на Анджелина.

Том Холанд

2172832

На стъпалото на актьора се крие татуировка на паяк, вдъхновена от ролята му в класиката на Марвел. Но колкото и иронично да звучи, Том всъщност изпитва истински ужас от паяци.

Джейми Фокс

2172829

Актьорът си прави необичаен подарък за четиридесетия рожден ден с тази племенна татуировка на главата. Напредването на годините явно наистина може да доведе до много болка.

Майкъл Б. Джордан

2172834

В чест на ролята си в "Черната пантера”, Джордан си татуира очертанията на Африка. Уаканда завинаги!

Шон Конъри

2172828

Легендарният актьор се татуира още в армията. Татуировките му са свързани със семейството му и родното му място. Едната гласи "Мама и татко”, а другата "Шотландия завинаги”.

Робърт Дауни Джуниър

2172825

Татуировка с буквата "А”, която празнува "Отмъстителите: Краят”. Говори се, че още няколко човека от актьорския състав имат същия татус.

Браян Кренстън

2172830

Неговата татуировка е трудно забележима, но пък е оригинална. На безименния му пръст на дясната му ръка са  изписани "Br” и "Ba” от периодичната таблица. Можете сами да се досетите какво означават те!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ