Секс в колата?

10.08.2019, 14:00

Ето как се прави!

   
 
Секс в колата?

На всеки му допада идеята да се развихри в колата, но това не винаги е толкова лесно, колкото звучи. Тези, които са пробвали могат да потвърдят наличните трудности и опасности, които следват, ако не сте достатъчно внимателни.

Предлагаме ви няколко пози, с които да улесним сексуалното ви преживяване в автомобила. Са тези съвети ще се насладите на страхотен секс без никакви излишни притеснения.

На задната седалка

1888967

Жената отгоре или мъжът отгоре. Единственото условие е да сте прилепени един към друг, защото мястото е ограничено. Избутайте предните седалки максимално напред, за да освободите пространството.

На предната седалка

1888968

Тук мъжът е седнал на седалката, а жената е отгоре. Тя може да е с лице към теб или с лице към прозореца. За да имате повече място издърпайте седалките максимално назад.

Друг вариант е ти да седнеш, а тя да слезе долу.

Извън колата

1888966

Капакът на колата е идеален за всякакви сексуални забавления. Тя може да седне на ръба на капака, а ти да слезеш долу. Друг вариант е тя да легне, докато ти действаш отгоре.

Няколко съвета за безопасност

Бъдете много внимателни, защото, ако ви хванат има вариант да бъдете задържани от полицията за непристойно поведение. Изберете подходящо място, защото все пак никой не е длъжен да ви гледа, докато вие се вихрите в колата. Препоръчваме ви да го правите през тъмната част от денонощието в някой безлюден парк или плаж.

Уверете се, че колата е добре почистена и подредена, за да не стават неприятни инциденти.

И в никакъв случай не го правете, докато карате!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ