Майки от Великобритания искат да снимат порно, което да се показва на деца

13.03.2019, 15:00

Жени са недоволни от съдържанието в мрежата и искат да ограмотят децата

   
 
Майки от Великобритания искат да снимат порно, което да се показва на деца

Ще ти разкажем за случай по-кошмарно и от темите във форумите на БГ мама.

Група майки от Великобритания изпаднаха в шок и ужас, когато видяха хардкор порно съдържанието, до което може да достигне всеки с компютър и интернет. Те решиха, че ще заснемат свое "по-морално" такова, за да обучават децата си с него. (Изобщо не ни се мисли, колко безпощадно увреждащо е майкати да ти пусне нейн мръсен филм.)

Ако си мислиш, че това е крайно... изчакай малко. Идеята да се снима порно, което да се показва на деца е измислена в рамките на проекта "Майки правят порно" (тотално да откачиш!). Петте майки показаха брутални сцени от интернет включително и видеа от категорията "изнасилване", пише  Mirror.

Една от майките Сара Луиза от Манчестър казва, че е била толкова потресена от хардкор порното, че и се доповръщало.

"Ако искам да разбера какво е секс и ми попадне такова нещо за първи път щях да се отвратя от акта" – будно разсъждава майката.

2142328

Другите майки също са съгласни с нея. Според тях на децата трябва да се показва "нещо различно от ужасите в интернет".

"Ако синът ми постъпва така със жената щях да му съдера задника от бой – казва Сара – Порното не показва нормални хора, а актьори и това въвежда децата в заблуждение. Това не е нормално" (Как така ще го бие, за да го научи да не бие жената по време на секс и очевидно актьорите не са хора, а някакви киборги... нищо не разбрахме!)

Сега майките ще снимат сами порно. Не се уточнява как и какво точно. Най-стряскащото е, че изпълнителният директор на телевизията абсолютно е съгласен да излъчи такова нещо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ